Thursday, September 4, 2008

Kawasaki Ninja 150CC


Kawasaki Ninja RR 150CC for sale.

Year : 2007

Milage : 5200km ONLY!

Condition : Very well maintained. Langsung tak calar. Motor ni selalu diletakkan di tempat teduh. "Bike ni tak ada calar. Kalau ada calar, kalau u jumpa calar, i'll pay u RM10 per calar" kata tuannya.. ADA BERANI??

Price : RM5,500 (neg)









Please klik to enlarge image. Any inquiry, please email to Ninja150CC@yahoo.com. Thank you.


Salam kasih. Gudnite.

9 comments:

hilmihamzah.com said...

Salam Adibah,

Wah promosi motor nampak gayanya. Dah ada buyer? Good good hehe

Selamat berpuasa.

p/s I don't really like going to Bazaar Ramadhan. Too much.

Sept_11 said...

Salam Cekmi,

Maybe dah ada potential buyer. Need to check with the owner. Adik saya dah test bawak motor ni. Turun dari motor merayu2 kat Mama dia nak beli. :-)

This year Bazaar Ramadhan is just a nitemare. Mahal2 harga makanan. ]

Selamat berpuasa Cekmi. And Happy birthday! :-)

CikTipah said...

bila nak "jual" muka tuan punya moto kt sini plak uols? bg kenal2 kt semua gituh kan. hikssss.....

*larikkkkkk

Sept_11 said...

ciktipah,

keluarkan wajahmu di blog mu ittew dulu...! Ahaks!

Anonymous said...

motor motorrr motorrrr mai maiiii beli aaaaaa

KajangMaliTalak Sombong said...

saya tuan punya motor nih, saya cam kira 'too veteran' lah mak pakai motor nih, tadek sapa sapa nak amik alih ker?

kajangMaliTalakSombong said...

mak pakai? kakakkakkakaka...silap lak...nak pakai lah hehe

Sept_11 said...

kajangmalitalaksombong (aduh.. panjangnya nama.. penat taip! hehe..)

welcome to my blog ;-)

Nicol David said...

dah jual ke? minat nie...