Thursday, September 11, 2008

Raikan Kelahiran - Edisi Pejabat

Kak Lin tanya aku, "What do u want for ur bday?". Aku pun diam je, sebab tak tau nak jawab apa. Tak sampai hati nak mintak my wishlist kat dia. Aku cuba fikir apa benda yang aku perlu beli untuk diri sendiri. Tiba2 teringat, I need to get a new towel. So.. aku jawab "Towel.. I need new towel..!"



Ini hasilnya. Towel bersulam berwarna putih bersih dari KakLin.. Thank you, darling! Muahs! Teman2 pejabat kata, boleh buat hantaran ni.. Hehe..


Table lamp dari Anna. Thank you, dear. Love it!


Cards from them & teman yang lain.

Tengah aku sibuk concentrate nak habiskan kerja, tiba-tiba teman2 kat office bising. Bunga birthday! Bunga birthday! I tot that it's for my officemate, who is sharing birth date with me. "Wife dia bagi ler kot..". Tapi... mek silap occay! The bouquet is for me! Aku punyerrr! Aku punyerr! Hehe..





Rupa-rupanya dari KakLin, Ana & CikMatKhair&wife. Terharunya! KakLin posing dulu with my bouquet, then only my turn. Mataku nampak bengkak kan? Bukan sebab nangis ya teman2.. tapi sebab dah 2 minggu ni aku tidur 2-3 jam jer satu malam. Senyum pun ala2 senyuman tak siap!


Nak tido jap. Malam ni ai ada dinner a.k.a buka puasa ;-)


Salam kasih.

4 comments:

Anonymous said...

arkk... alamak??? towel baru ke??? hadiah ke????

Che'A

Sept_11 said...

CheAh..

*pensan! hehe

KajangMaliTalakSombong said...

Semasa cik sept_11 posing dgn bouquet, nampak semua orang kat belakang tu terkejar kejar melarikan diri kan apsal???? kekeke

Sept_11 said...

KMTS

Sebab suma takut muka masuk blog! Haha