Monday, September 15, 2008

Plastik Woman?

Dikna datang kat aku, dengan satu buku kulit tebal. Aku nampak dia letak kertas A4 kat atas kulit buku tu dan kepitkan kertas tu dengan pengepit baju. Aku tanya dia "Nak buat apa tu, dik?". Dia jawab "Nak lukis gambar. Meh la pandang sini."



Inilah hasilnya. Aku tengok rupa aku dalam lukisan ni dah macam "Plastic Woman" la pulak... Leper je.. Macam terhayun-hayun. Kalau kena tiup angin mesti terhoyong-hayang. Hehe. Yang paling lawak sekali adalah cincin bling bling tu! Aku tanya dia.. "Apa tu dik?". Dia jawab "Cincin tunang la..." Hahaha. Kids and their imagination! Aku rasa dia nak buat karikatur yang jenis muka besar dan badan kecik tu. Budak2 memang kreatif kan..


Ngeh ngeh ngeh......!!!! ;-)

Salam kasih.

9 comments:

CikTipah said...

uols dah kurus di pandangan mata dikna okeh. selim gitu katanye.

oohh..btw...dia mmg nak sgt tgk akak dia tunang tunangan ngan uncle ehem ehem ehem tu laa kann.

apa kata tunaikan sajork?

hikssss

Sept_11 said...

ciktipah,

Aiyooo!

*pensan!

KajangMaliTalakSombong said...

*terus pengsan gak!

ops! jap jap... cantik kan baju bunga bunga gitu, cam kat Hawai..

*pengsan balik!

Sept_11 said...

KMTS

jawab.. jangan tak jawab!!! hahahahahaahahahaha


*pitam!

CikTipah said...

fuyohhh...ragu2 laa apsal cik kajang pitam sekali nih. cik kajang kenal kah ngan uncle ehem ehem ehem tuh? hikssss

yezz, yezz...sila jwp dgn kadar segera

kajangMaliTalakSombong said...

saya ni lemah semangat, kalau nmpak orang pensan, saya pun ikut pensan lah... tak gitu JuliaRobot? opss!!

uncle ehem ehem ehem? hehe byknya ehem dia, hehe mesti dia ni selalu berehem ehem ehem kan kikiki...

*sembunyik balik myvi!

Ad said...

menghelip lip lap lip lanp cincin ittew...dah sampai seru tu!!
kan dikna!

Sept_11 said...

KajangMTS,

*pecut drive myVi! ;-)

Sept_11 said...

ad,

kannnnnn!!!! ihiks!

tolong jawab sket...! hehe