Friday, July 17, 2009

Kensel Lagi...

Termenung aku sekejap dibuatnya.... !! Aduhai....


Hati semangat nak gi class this weekend... terbantut... bila check email tadi....


1st email
Dear Students,

Please note that the Management Policy and Corporate Strategy class for 18 July 2009 is postponed to another date.


2nd email
Dear students, Please be advised that Comparative Business Ethics class is postponed. The classes will start as scheduled next week.


Perkara biasa untuk postgrad student. Kelas kensel. Huhu. Nanti ada kelas ganti.. tapi.. bulan puasa...? Aduh.. penatnya....


Kelas duk kensel semata ni, apa cer??. .. sedangkan dalam schedule dah nyatakan Mid-Term exam hanyalah 5 minggu dari sekarang! Walau cemanapun.. takpa.. life must go on... MALAYSIA BOLEH!! :-)




Salam kasih.

6 comments:

mamai said...

masa aku student dulu kalau class cancel nie mmg aku suka...banyak aktiviti boleh buat antaranya dating dan tido ahaks

ciktipah said...

aku pun sok kelas pagi kensel nok. selamat sket bleh prepare utk presentation utk kelas kol 11.

adibah said...

mamai,

memang seronok.. tapi bila fikir lagi 5 minggu ada mid-term exam dan class masih lum start lagi.. NGERI!!

adibah said...

ciktipah,

ada presentation kul 11? Gudluck nok... Sejak balik kursus Communication ni mesti makin kompiden nak wat presentation kan?? hiks!

Adiwarnatasya said...

Huhhh,
Best tuh class cancel HOoOoReYyYyYy KAnDA:)

adibah said...

Natasya,

horey sekarang.. takut2 ALAMAKKKK!! di kemudian hari.. hehe