Monday, July 20, 2009

Kesinambungan


Kesinambungan...... ha.... aduihsss.... tiga empat kali delete nih.. salah eja.. hahaha... Gini.. kesinambungan dari enty Kursus Hujung Minggu yang lepas.. ahad lepas, sempena kelas kensel ni.. aku pergi ke WaniPesona untuk amik sijil yang dah siap dekat 2-3 minggu jugak dah...



Alhamdulillah... dapat jugak sijil ni sampai ke tangan aku... Tu lah orang kata... setiap yang berlaku itu ada rahmatnya.. Nasib baik kelas kensel minggu lepas.. kalau tak.. terbiarlah sijil ni kat sana...


Dah ada sijil ni.... hmm...... what's next??




Salam kasih.

30 comments:

AmierHamzah said...

wut next ka..?? ermm find a guy/somebody to be married with a.k.a single and available (not married but available) then.. plan, do, check and action. now the Plan is already in the mind.. Do (dah dapat sijil), check will be (carik barang pengantin bla bla bla bla) action KAWIN!.. Wakakaka - 88x

Mr PenyuBiru said...

what's next?? pe lagi kawin aa.hehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

sijil kursus tu valid brapa thun kak??

Jard The Great said...

oh.. dah nak kawen yerk? ehehe

saya kurus said...

meruap-ruap nampaknya keinginan nak kawin tu...begitulah manusia normal.... u tak salah... tak payah cover line terus terang je...

he he

AmierHamzah said...

Ya ya.. takyah kaber kaber.. wakakaka .. sok tak terkaber nanti.. ya ya setuju sesangat

ciktipah said...

cepat2...aku tak sabo nak makan nasik minyak kt kem herba nih hikhik.

mamai said...

persedian awal tu bagus semoga adib sudah ketemu dengan calonnya

adibah said...

AmierHamzah,

Macam pernah aku lihat kau.. tapi di mana ya...

Kalau jadik dulu mesti anak aku dah sekolah tadika kan? kan? kan?

Hahaha

adibah said...

MrPenyuBiru,

InsyaAllah... aku pun doa gak neh..

adibah said...

reen,

seumur hidup reen.. sebab tu lah akak gi kursus ni sorang2 dulu... sebab..................

adibah said...

Jard,

ye.. kalau ada jodoh.. tahun ni.. InsyaAllah..
kalo belum tahun ni.. tahun depan..
kalo belum tahun depan.. taun seterusnya.. dan lagi.. dan lagi..

hehe

adibah said...

sayakurus,


ye! aku manusia normal! Doakan aku ye..

adibah said...

Amier,

Ko doakan aku, ok!

adibah said...

ciktipah,

Ko doakan aku, tau!

adibah said...

mamai,

ye.. dah bertahun dah aku ni duk fikir2 pasal nak gi kursus ni... tapi kali ni.. bila 'dia' suggest/suruh.. terus2an aku mau, dong! *malu

edzlin007 said...

kahwin!!hehe.

kalo sijil ni ada valid, jenuh la kena pegi lagi.

zino said...

dah ada sijil apa lagi hehe

farayassir said...

lepas dapat sijil ni, tunggu tawaran lah ya... tungguuuuuuu!!!!!

aloy_paradoks said...

Abibah... eh betul ke abibah...
adibah.. ha betul... tq for kambing semalam, dan tq tunggu sampai habis.
segala kekurangan, salah dan silap mohon ampun maaf maaf..
sesungguhnya kami budak baru belajar dan semasa belajar byk kesilapan.

apa pun terima kasih, gua amat hargainya.

adibah said...

zino,

ye...! tengah tunggu lah nihh.. hehehe.. doakan saya ye.. :-)

adibah said...

fara,

ye.. tungguuuuuuu!!! hehe

adibah said...

Aloy,

Banyak kali prektis semalam, ko masih tersasul sebut nama aku yek??

Aku enjoy betul semalam!masa lepak ngan korang.. aku masih lagi malu2 kucing ye.. hiks!

Apa2pun korang memang best! Congratulations..!! Good luck for the next event ya..

adibah said...

edzlin,

takda expired date, dik..!! boleh pakai bila2 masa saja..

Monkey D Luffy said...

tak lama lg ni

adibah said...

monkey,

insyaAllah...! ko bila lagi?

AmierHamzah said...

Dear Adibah,

Tadika? heh.. mau dah darjah satu dah.. kalau subur lah.. wakakaka.. tak pun kembar ker.. wakakakakak .. itu KALAU la.. ahaks.. but.. hehe..

Adiwarnatasya said...

Kanda,
Segala doa yang terbaik untuk kanda:)Amin.

adibah said...

Amier,

hahahaha... yo lah tu... :P

adibah said...

Natasya,

Thanks.. mudah2an.. amin....