Tuesday, December 9, 2008

100 Cold Goes To School - AP3

Sabtu lepas, harinya bermula seawal jam 8 pagi. Kena kerja. Sebab ramai cuti today, the day this entry published... err.. including me! Pukul 12 tengahari baru settle kerja. Alang-alang nak balik rumah, aku terus ke kampus lepas habis kerja. Kelas yang patutnya bermula jam 3, dicepatkan ke jam 2 petang. Empat jam!!!! Dengan hanya 15 minit waktu rehat. Aduhai...



Penatnya... Nasib baik sempat singgah di OTWC untuk 'tapau' 100 Cold. Ada jugak ubat menyegarkan mata. Lega rasanya...

Nota Gosip untuk CikTipah,
Uols!!!!!.. sokseksoksek.. sms yang hari tu potpekpotpek test uols ler tu... sokseksoksek sama MA.. potpekpotpek.. sekampung sokseksoksek uol test!!! Pokpekpokpek kirim salam?? Hiks!



Salam kasih.

4 comments:

ciktipah said...

noksssssssssss!!!!!

gitu kaa??? sokseksoksek...kim sals potpetpotpet ngan no tipon bimbitnya sekals laaa.

hahaha..... mencarut kah???

adibah said...

noks,

sokseksoksekpotpetpotpet YM bleh? Hiks!

kajangmaliteringatlumutkatkaki said...

ciksept11 bersokseksoksek ngan ciktipah erk? no wonder lah ciktipah sampai lebam lengan hihihi....

**lebam (leb bite) camtu bermungkinan disebabkan ada kapilari darah kat muscle yang lemah..bila terkepit/tertindih/teregang/ter sewaktu dgnnya masa tido tu, kapilari darah tu pecah, tu nampak cam lebam leb bite, internal bleeding...take few days nak recover selalunya...ni kemungkinan je, nak confirm show to doctor then.

adibah said...

Kajangmali,

mana datang lumut?

ciktipah; please take note! :-)