Tuesday, December 23, 2008

Bantal Kekabu


Bantal kecik untuk kerusi aku kat office dah semakin lembik.. tandanya kekabu nak kena refill. Kebetulan hari tu, masa singgah dinner kat NZ, aku nampak ada satu kiosk jual barang2 kekabu. Since I need to top-up my other pillow too, I bought this kekabu for RM14. The intial price was RM16. Mahal ke murah ye..? I have no idea.


BEFORE

Ini gambar cushion kekabu sebelum diedit@ditambah kekabu yang baru. Sungguh tahan lama cushion cover ini.. dah bertahun.. tapi masih nampak macam baru.


AFTER

Cushion tanpa cover yang telah ditop-up dengan kekabu baru. Rasanya lepas ni.. lagi lama la aku landingkan kepala kat cushion ni bila mata dah penat sangat kat office. Huhu. Dalam sehari dua ni, dah boleh bawak gi office semula..


Salam kasih.

4 comments:

cokolat said...

kalo aku 1 opis dgn ko harus aku curik dulu bantal tu bila aku rasa nak terlelappp!!!

adibah said...

Cokolat..

Ramai peminat bantal aku tu.. lebih2 lagi bila time bulan posa.. time2 ngantuk..

kajangmalisengihsenyumsengihsenyum said...

bantal dlm myvi???? opss!!!

adibah said...

Kajangmali,

Bantal dalam myVi hilang satu, buat ganti bantal kat opis, sementara bantal opis dah bawak balik untuk diservis.