Monday, December 29, 2008

Keriangan dan Kesejukan

Kelmarin ke Genting Highlands dengan my auntie, my sis, Nad dan Dikna. Antara yang berjaya dirakamkan oleh kamera kecik aku. Untuk nengok gambar-gambar di bawah ni.. sila klik on the pics ya...

Indoor game ni banyak untuk kids. Mak bapak, kakak abang, cuma kena standby RM je.. satu game RM8 ye kawan-kawan..! Hehehe.. Kalo ambik indoor game package tu murah lagi ler..tapi sebabkan bukan semua game Dikna nak main "Dikna dah besar.. taknak ler main Merigoraun lagi".. ataupun.. "ini game untuk pre-school boleh lah..." gittew.. Wah.. ingat dah beso bebeno ye dik.. Hehe..



Kat indoor ni, banyak jugak fashion boutique, kalo nak shopping.. Ada macam-macam uols..! Boutique Blush! pun ada... Aku tengok ramai betul orang shopping. Aku tak beli apa-apa pun .. setakat nengok je... sebab..... beberapa hari lagi aku mau ke Rumah Mode..! Hiks! InsyaAllah...



Kitorang tak ke Outdoor Park. Tengok lah tu.. kabus di tengahari..! Sangat tebal occay..! Bila cuaca macam ni, banyak game yang dihentikan operasinya sementara waktu atas sebab-sebab keselamatan. Kabus datang bersama tiupan angin sejuk dan sedikit gerimis mengundang. Sejuk.. Tapi best. Nyaman je... Cuma masa balik tu, saspen gak driving dalam kabus tebal. Nasib baik kabus tebal hanya untuk separuh perjalanan turun. Alhamdulillah.


Salam kasih.

8 comments:

Zuer said...

wah g genting gak ker? tak jumpa kita ek? mana tak....zuer turun kak dib naik plak !!!

UM@R_SkyWaLkeR said...

HELO,fuh nice story.nice blog..erm please visit my blog if u got free time(http://seluarkakiketat.blogspot.com)ok thanks n bye

adibah said...

Zuer, ha ah kan.. kalo tak leh lepak2 kat Starbuck sesama kan!

adibah said...

Hi Umar,

thank you.. do come again ya.. :-)

ciktipah said...

waduhh....gambarnye kok kecil banget deh!

adibah said...

ciktipah,

klik to enlarge okay.. hiks!

kajangmalisejukkenahujan said...

bestnya hujung tahun berada di puncak gunung ..sejukkkkk dan nyaman kan. semoga sejuk dan nyaman sehingga forever...

adibah said...

Kajangmali,

Hujung minggu je.. hari ni dah start keje.. Mudah2an sejuk & nyaman forever