Monday, December 1, 2008

TheRock Is Coming To Town

The Rock nak datang Malaysia??!!! Wahh... biar betul...!!!


Ken yew smell what de rok is kuking, hmm...? (dengan tone ala2 mengoda.... hiks!)



Bukan TheRock yang ini la... TheRock yang ini kang tak pasal2 kena baling ngan spender kang.. macam iklan kat TV3 dulu2 tu.. hahaha..! Tapi TheRock yang ini... dari Indonesia..




Aku pernah mainkan lagu mereka Munajat Cinta di blog ini.. Bestnya.. kalau boleh tengok live show! Pernah dengar tak? Cubalah dengar.. best lagu tu.. They'll be here with SheilaOn7. Best! Best! Best!

Sheilaon7 & TheRock featuring DJNajee
Date : 27th December (Saturday)
Time : 9pm onwards
Venue : Mont Kiara

Please klik here for details. Jom!!!!!!! Hmmm.. this will be another reunion for me and my close buddies!! Kan CikTipah...! Tapi... Temanku bagi tak aku pegi ni ya...? Errr... boleh tak, honey? *kenyit2 mata. Hahahahaahaha


Ini adalah entry yang ke-400. Salam kasih.

8 comments:

ciktipah said...

motip sgt siap buh gambo the rock ngan signature sekali tuh. mmg save gambar tu ke nok? musykil haku.

alaaa..ajak laa teman uol pegi sekali mesti dia bg punye.

kan? kan? kan?

adibah said...

CikTipah,

Mek gugel imej terjumpa gambo therock ittew...

Temanku curfew time pukul 8 uols!!!!! mana bleh pegi.. kan? kan? kan honey kan? Hiks!

ciktipah said...

ohh...siap dah tuko lagu sela on seben ni. mana aci....

adibah said...

Ambik mood nok!!!! hahahahah!!

kajangmaliterlelapataskeyboard said...

fuyoooo!! mesti best nih...

ciktipah tulis --->alaaa..ajak laa teman uol pegi sekali mesti dia bg punye<---- bg apa? biaq jelas ayat nih kikikiki....

aRa said...

Salam...


Ish² akak ni...wat i suspen ajor...agagagaga...i minat The Rock ni...owh...bukan the rock indonesia...tapi The Rock yg baling spender 2...agagagaga...Ingat btl la dia nak dtg...agagagaga... :p

adibah said...

Kajangmali,

Nak ikut ke? Jom!

adibah said...

Ara,

TheRock yang baling spender tu.. tengah cari spende seksi baru nak bawak datang sini.. nanti dia nak pose baling2 kat aRa plak!!! Meletopppppssss!!!


aRa, singgah selalu ye.. :)