Monday, December 1, 2008

Kopitiam Time


Tadi, makan tengahari seperti biasa dengan Temanku. He wanted to go somewhere that offers good food & relaxing. So, aku pun drive ke OldTown WhiteCoffee.



Inilah rezeki kami untuk hari ini. Sepasang "100 Cold" dan sepasang Nasi Rendang Ayam. Yummy!! Hilang rasa rindu kat 100 Cold ni..! Oleh kerana dah 2 minggu kami tak jumpa.. macam2 cerita yang di update. Temanku nampak sangat penat. Rasa kesian pulak bila dengar kisah tragedi masa nak balik dari outstation tempohari ya... Jangan phobia ye, Temanku..



Dia yang sangat kepenatan. Dan aku yang sibuk duk snappy gambar. Maaf ye, gambo muka dia sepenuhnya, tidak dapat disiarkan kerana bahaya kepada bot-bot kecil, terutamanya di waktu banjir di Pantai Timur sekarang. Hiks!

Ada orang kata, muka dia macam muka Arash yang pelakon tu. Tapi.. aku kasi upgrade sikit lah yek Temanku, bahawa muka dia ala2 hero Winter Sonata tu.. (kalo selim sikit.. cerah sikit.. dan rambut ala2 trendy gittew..!) hahahaha. Sebabnya, Temanku ini kalo bergambo bukan pandai senyum pun.. setakat wat muka skema ala2 gambar di atas ittew. Sama macam cara Bae Yong Jong ni posing skema. Aku kompom!! Temanku bukan tau pun sapa mamat hero Winter Sonata tu... betul tak? Hiks!



Macam muka sapa pun.. aku tak kesah.. yang penting.. Ai Sayang Yew! Gittew! Hiks! Hari ini hari biru.... esok hari apa.. aku tak tau! Rasa macam nak pakai kaler cekelat lah...! :-)



Spending quality time with the one that you love, is the best way to start a new month. A new you, after deleting all the unwanted memories of the past. Photo taken by my hero, my WinterSonata hero. :-)


Salam kasih.

8 comments:

Tijah Lawa said...

aku br je layan hor fun kat situh. best kanzz?????

ciktipah said...

erkkkk bae yong june? kasi mms sket gambo korang tu kt aku. meh nak tgk sket cmne persamaannya.

*larikkkkkk....

adibah said...

TijahLawa,

Ye betul..!! Kalo makan pree lagi best! Layannnn!!! Haha.

adibah said...

CikTipah,

Ko jangan jeles okay...! Hahahaha

PUTUBAMBU said...

wah..wah...

direnjis-renjis dipilis..ditepungi lah tawar.. bla..bla..

hehehe...

adibah said...

Wah..wah... pandai Putu nyanyi.. :-) hiks!!!

kajangmalinakcariporttidoskrang said...

ish ishh kat situ ada jual nasi lemak sambal bilis goreng tak?...

rasanya akar dgn rotan, camne ukir dan di cat pun takkan dpt disamakan kan kan....

adibah said...

Kajangmali,

Nasi lemak sambal bilis goreng nak kena masak sendiri la..

Betul.. sebab itu Temanku tetap dihati.. gittew :-)