Tuesday, December 30, 2008

Nak Dinner Kat Mana?


Masa kat KotaKeriangan hari tu, duk pikir-pikir nak dinner kat mana.. Nak gi fastfood, ramai orang. Kat atas ni, nak gi restoran2 lain.. harga mahal dari biasa. Ayam goreng kat kedai mamak pun.. sepotong dalam RM6. Kalo kat bawah, RM6 dapat ayam sekor kan...!

My auntie nak cari makanan yang panas2.. sebab sejuk memalam kat Genting ni kan.. Pastu teringat pulak on the way nak gi hotel tadi, nampak OldTown WhiteCoffee. Jom..! Gigih ni berjalan dari hotel ke OldTown WhiteCoffee. Hehe..


Dari jauh ku lihat logo mu.. hiks!

..with my irresistable 100 Cold. Sojuk2 pun.. ini jugak yang aku order. Hehe. Temanku, macamana sukanya awak kat tehais, macam tu lah sukanya saya kat 100Cold ni.. tak leh pisah taw... hiks!


...lets eat!


.. bersungguh2 dia duk makan Curry Mee ni.. sikecik ni requested for chopstick. waiter tu dah huloq sudu&garfu kat dia.. "Chopstick please!"katanya.. Hahahaha..


Rasanya.. aku patut jadi duta OldTownWhiteCoffee la...Duk ngulang ke sana je... Hiks!


Salam kasih.

8 comments:

ciktipah said...

aku pown nak jadik gak nok duta. tp duta mee kari dia je. sedap ooh dikna makan. sok nak carik gak laa. kenot tahan ni.

adibah said...

ciktipah,

sila.. sila.. dapatkan di cawangan yang berdekata.. hehe.

kajangmalisukagaktehice said...

temanmu bagitau ari tu dia suka teh ice sebab teh ice ada ommmmmm!!!
tapi teh ice mamak gak tetap jadi pilihannya, as he said la hehehe..kaw kaw gittewww!!!

adibah said...

kajangmali,

ye ke..? hehe

cokolat said...

nok.. mee curry itu mmg sedap tau!!! kalo g kopitiam situpun aku musti nak makan tu jugak dgn kopinya yang heven.. kan?

adibah said...

cok...

betul nok!!! aku sokong..! jom!

:: NbC :: said...

kita mmg geng dengan si kecik.. dah le pakai pink, makan pon suka guna chopsticks..

;-)

adibah said...

Pinky,

Tu lah kan... boleh geng..

Happy new year beb!