Monday, December 1, 2008

Bank Baru!? (18SX??)

Amaran: Entry ini adalah untuk mereka yang berumur 18tahun ke atas dan berfikiran terbuka dan boleh menerima lawak yang berbentuk apa sahaja.

A new beginning! Disember ini harapnya lebih ceria dan bermakna dari bulan lepas. Pertama-tama nya aku mau tanya sama uols... kat Malaysia ni ada berapa bank ya? Banyak kan... Macam-macam bank ada. Mesti uols dah boleh terbayang kan.. logo-logo bank2 yang femes2.. Imagine ya.. imagine.. Guna imaginasi anda...

Kerja aku ni.. melibatkan semua bank seantero Malaysia. Dari A sampai Z. Tapi tak termasuk Bank Darah. Bank Darah tu... kat HKL sana.. Uols dah menderma darah? Pergilah derma darah..sebab bekalan darah selalunya tak cukup.. terutamanya musim2 cuti sekolah dan cuti perayaan ni..


Weh... aku ni nak citer pasal bank ke.. pasal derma darah....!!!! Hiks..!


Okay.. back to my story.. pasal bank kat tanahair kita ni... Macam yang aku kata tadi, ada pelbagai bank yang aku deal with.. tapi., ada satu benda yang aku nak tanya uols...... adakah uols tau tentang bank (baru??) ni... Sebab selama aku keje bank ni, aku tak pernah dengar pun nama bank ni.. Jadi, aku nak tau gak.. kat mana cawangan dia...





Kan......!!!!!!!!!!! Pubic Bank katanya.....!!!!! Apakah ittew?? Sila google sendiri!!!


*Pitammmmm!!!!!!!

4 comments:

ciktipah said...

huahahahahaha....sakit perut aku.

tp eh...apa maksudnye tu? ai tak paham ok. gitu.

satu lagi...sperm bank uol tak terlibat kah? owhh lufe lak bank ittew tiada di msia kan nok.

adibah said...

cikTipah,

maksudnya sila google sendiri occay!

Uols nak keje part time kat sperm bank kah?? hahahahahaha

kajangmalipenatsey said...

*sekadar cenyum tercipu-cipu je....

adibah said...

kajangmali,

hahahahahah!!! ops!