Saturday, December 20, 2008

Spa di Villamay

Dapat call dari member, dia promote satu Spa kat Shah Alam, bukan SpaQ, tapi Spa Villamay di Seksyen 7, Shah Alam. Dia ajak aku pergi Spa ni.. Cantik sungguh Spa ni.. berkonsepkan Bali. Masuk-masuk je nampak sangat tenang dan segar.



A - the landscape
B - tempat aku relax, buat body scrub dan aromateraphy massage.
C - shower.. best sangat shower ni.. sebab airnya turun macam hujan. rasa macam mandi hujan
D - dari arah pintu masuk. cantiknyer....
E - tenang
F - tempat jakuzi. karen banget!!
G - pintu masuk ke tempat B


Tini ni ler yang attend aku untuk rawatan Spa kali ni.. baru 4 bulan datang dari Indonesia. Katanya, memang sebelum datang sini, dia dah amik kursus di Mustika Ratu. Memang pelatih profesional. Trima kasih ya, Tini.

Rawatannya memang memuaskan hati dengan harga yang berpatutan, sungguh VIP. Spa ini memang khusus untuk wanita sahaja.. yang lelaki boleh buat rawatan di cawangan lain. Dan kat sini pun ada cafe eksklusif. Boleh santai2 selepas buat rawatan. Nanti nak ajak kawan-kawan aku pergi sini gak.. . Jom...!


Salam kasih.

8 comments:

Tijah Lawa said...

sek 7? dekat dgn rest linda onn tu ker nok? brp hage pekej?

cokolat said...

musti sgt2 relax kan??? aku tingin sgt nak p.. tapi tak berpeluang lagi... musti feeling2 puteri kann?

adibah said...

TijahLawa,

Kat area Istana Melawati (kediaman rasmi MB Selangor). Macam2 harga ada. Pakej hari tu Body Scrub + Sauna + Jacuzzi + Massage = RM270.

adibah said...

Cokolat,

Memang feel2 ala2 puteri gittew. Aku plak naik segan.. hehehe..

ciktipah said...

wawaaaa...mek rasa rendah diri sgt sekarang uols. maklumlaa nak kuar ngan org ado ado ni. maluw ai tawww. spa pown VIP gittew...

adibah said...

ciktipah,

jom aaaa kita sesama feel2 VIP di SPA ini.. it's good to appreciate and pamper urself..gittew...!

kajangmaliscrubdengansabutkelapajelah said...

ciksept11 ada bagitau Tini tak yang teman ciksept11 pun nak sama sama amik pakej RM270 tu dgn Tini gak kekeke?

adibah said...

Kajangmali,

teman perempuan boleh.. teman lelaki tak boleh.. semua untuk perempuan sahaja!!