Wednesday, December 3, 2008

My Three Wishes


One of my friends in YM has this status message;
"Santa in a good mood today, just ask for anything.."

Teruslah aku ala-ala berangan la kan.. macam yang biasa tengok kat TV tu, especially kat Channel 702 .. duk beratur ramai-ramai.. Pastu keluar ler SantaKlos tu... gelak tiga harkat HO! HO!HO!.. dan duduk ler dia kat kerusi atas mini stage tu. Lepas tu, sorang sorang duduk kat pangkuan SantaKlos yang dah ala2 granpa tu..

Aku pun berangan la... beratur sekali, pehtu dapat peluang duduk kat pangkuan SantaKlos. Terus la aku pun buat la permintaan kat SantaKlos tu.. Beginilah permintaan aku..


"Uncle SantaKlos, this is what I want.. I will be extremely happy if I could have ....





New laptop, any brand will do Uncle SantaKlos.. as long as I have new laptop ...
(but I prefer HP Pavillion yea...)



can or not? if cannot... can i have this...




A new diamond ring.. I love this design. Look simple & expensive.. I like!!! But Uncle SantaKlos, i want real diamond occay.. not the Ptlg St. one...!


can or not? if kenot.. err... can i have this......





And, plasma tv that suits my "sekangkang semut" tiny little house on the hill. Can save a lot of space u know.. becoz I just have to stick this to the wall.. Hikss!


Dalam angan aku tu... Uncle SantaKlos tu angguk kepala dia cepat2.. seraya berkata :


"UDAH.. UDAH!! TURUN LA COPEK!!!!!!!!.... HONGEH DAH DEN NI HA... BOGHEK AMEK EKAU NI HAAAA!!!!!!"



Hiks! Salam kasih.


Nota: tapi kalo bebetul dapat .. best kan.. ;-)



8 comments:

ciktipah said...

haaa...cepat sket turun tu haaa. pasni aku plak nak naik.

*memula td mek blur occay!!!

adibah said...

ciktipah,

hahahaha... abih la SantaKlos tu lumpuh lepas ni..! :D

PUTUBAMBU said...

kah..kah..!
nama pun berangan kan???! hehehhe..

adibah said...

Putu..

berangan...!! best!! best!!! hahahaha

Syam said...

kalau dpt semua lagiii best...minta la kat abg korea iteww ihikss...

kajangmaliberangankayooooo said...

*berangan nak kayoooo, nak tukar kete ferrari merah tu dgn nissan skyline kuning yesss yesss...

lamakkkk dengaq orang sebut PCB nih..ni buat makin windusss kat kampung tersayang nih hehe..

adibah said...

Syam,

Thank you for the hint.. hiks..!


"minta la kat abg korea iteww ihikss..."<-- Kanda.. can u read this..? hiks!

tapi Syam, tak pandai la nak minta2 ni.. segan.

adibah said...

Kajangmali,

Skyline kuning?? aduhai.. bestnya! Nanti nak ikut gi test drive!