Sunday, December 14, 2008

Buah Hati Dah Balik

Buah hati aku dah balik dari KB. Lama sungguh dia duk bercuti ikut MokTeh balik umah Nenek. Dah sebulan dia duk jauh dari aku. Aku saja tak call langsung masa dia ada di KB. Sebab, kalo aku call, cerita aku pegi sana sini, mesti dia nanges nak balik KL time tu jugak.




my sweet little angel..

Oleh sebab dia sampai KL hari Jumaat hari tu.. dia tak balik2 lagi ke rumah dia. Duk bersantai kat rumah aku pulak.. nak tidur dengan aku, katanya. Balik dari class tadi, after Maghrib, bawak dia ke Jusco AU3 yang baru bukak tu.. untuk shopping baju sekolah. Esok nak gi beli kasut dan segala pulak. Orang lain sibuk beli baju sekolah anak2 .. aku pun..tumpang sibuk jugak..


Salam kasih..

8 comments:

Ad said...

wah..nampak ceria

adibah said...

ceria dik.. buah hati dah balik.. :-)

ciktipah said...

buah ati kecik ni selalu je kuar gambar. apsal buah ati yg beso tak penah kuar gambar? cer cite sket!!!

adibah said...

ciktipah,

buah ati kecik senang sikit nak masuk gambar dalam ini, sebab dia kecik..

buah hati beso.. takleh kuar gambar kat sini.. tak muat ler.. hiks!

kajangmalinunggubuahduriangugur said...

ishh banyaknya buah ciksept11 ada? besar and kecik erk???....

kajangmalitersasulpepagi said...

opss!! buah lak....buah hati lah hihihi..

adibah said...

kajangmali,

hmmm ada dua.. satu yang kecik(gamba muat masuk blog), satu lagi yang dah beso (tak muat nak masuk blog!!!)..

adibah said...

kajangmali...

len kali type biar terang tawww!! :P