Wednesday, October 15, 2008

Berdua Lebih Baik




Pergi lunch berdua kan lebih baik dari pergi lunch sensorang.. hiks!
Berdua denganmu
Pasti lebih baik
Aku yakin itu
Bila sendiri
Hati bagai langit
Berselimut kabut..



Salam kasih.

4 comments:

CikTipah said...

makan berdua mmg lebih baik, tp kalo berdua di tutttt tutttt tuttt akan menyebabkan org ketiga mari sama taww!!

*tetiba menjadi muslimah sejati.

SeptemberSebelas said...

ciktipah,

uols dah topup insuran ke belum noks??? sebelum memetir sila topup insuran dullewww occay!! gitu!!!

kajangmalimanyaklaparnih said...

*setuju sgt sgt sgt dgn statement ciktipah kat atas tuh...

ciksept11,
saya nak cite satu cite ni tau, ni kisah org ketiga spt yang ciktipah ckpkan tu lah. cite ni dicite kan oleh kawan saya kat atok saya dan atok saya citekan kat saya.

Kisahnya gini, satu hari kawan saya ni gi dating minum dgn buah ati dia kat restoren mamak di PBB, sedang depa berdua-duaan dok borak2 gurau manja tetiba datang sey orang ketiga dok sebelah...uishh!!!betul lah ckp uols ni ciktipah..
....dengan selamba je pakcik pencen tu dtg dok sebelah dan order minuman...mmmm!! gitu lah kisahnya. TAMMAT...

:: NbC :: said...

ekhem ekhem...

sedondon lagi tu...