Monday, October 27, 2008

Demam Disko


Dulu aku ada buat entry tentang reunion untuk ex-ITMCS Batch 91. Teruja nak pergi. Tak sabar rasanya nak jumpa teman2 lama dari seantero Malaysia nih. Tapi.. alahai.. temanya adalah Disco Fever. Jenuh laaa aku nak fikir, nak pakai apa ye untuk Demam Disko nih? Telah ku google kan "Disco Fever" dan inilah antara hasilnya.. All photos are from Google Image.



Yang lelaki senang ler nak cari baju kan.. pakai je seluar bell-bottom, baju ala2 sendat2 sikit, dah settle. Terus jadi Demam Disko. Tapi yang ladies nih.. (memandangkan ramai yang dah jadi mak budak) ala2 jenuh jugak la nak fikir cemana la rekabentuk fesyen yang nak digayakan masa reunion tu nanti.





Kata member2 aku yang telah aku tanyakan suggestion mereka, diorang kata boleh la pakai ala2 bling2, shocking color & ala2 rambu-ramba katanya.. Hahahahahaha. Lawak.. lawak..



Kalo pakai cenggini pun okay gak kot eh??? Ala2 Madonna gittew. Hiks! Cuma aku perlu tambah tudung je lagi.. Tapi, mana lerrr aku nak dapatkan baju bulu2 gittew eh? Ish ish ish... Ekekekeke.
Aku terfikir pulak.. dalam ramai2 kami tu nanti, ada tak agaknya yang berani kamikaze bergaya rambut palsu ala Afro ye? Hahahaha.


Salam kasih.

4 comments:

CikTipah said...

mesti laa ada. kan semua sporting meh.

opss...mcm tau2 lak yea. hikss katanye kelasmet kan :p

SeptemberSebelas said...

Ciktipah,

Ittew lerr.. pening nak pikir nak pakai apa untuk Malam Pesta Muda Mudi nih.

kajangmalisenyumsorang2 said...

bila pakai ala2 bling2, shocking color & ala2 rambu-ramba tu..jgn lupa lutut erk....

SeptemberSebelas said...

Kajangmali,


hahahahahahahahahaha :P