Wednesday, October 1, 2008

Hadiah Aidilfitri





Keta aku elok jer terletak.. parking duk dendiam.. tiba-tiba ada pulak ntah datang dari mananya ntah.. under-aged-mat-rempit-berbaju-melayu-tak-berhelmet buat stunt lipat2 baring2 ngelak pick-up kat depan umah... Sedalam mana calar keta aku ni.. macam tu jugaklah dalamnya calar dalam hati aku..

Hancur luluh hati ini... :-(

4 comments:

Zuer said...

ermm bila kena nie? nasib baik tayar tak calar? calar ker? tayar boleh clar ker? eh eh soalan bodoh... kannnnn !!!

SeptemberSebelas said...

Zuer,

kena pagi raya, lepas balik dari ziarah kubur. aiyohh... hatiku lebih calar lagi occay!!!

KajangMaliKancilMerah said...

*tumpang sedey nengok kete ciksept11...
slowly la repair sikit2, buat one by one pada parts yang tercalar/pecah tu...nanti tgk harge lampu kat belakang grandseason...pastu hantar kat sentul or segambut utk ketuk/simen...then pakai dulu sampai bebetul simen dah kering stabil baru antar cat...
pastu baru antar kete gi basuh kat kg baru..

buat satu step per month pun okay tu..

SeptemberSebelas said...

okay kanda sayang.. ops!
tersalul plaks..!!
ekekekekekeke