Friday, October 31, 2008

Lepak Lepas Kerja


Tadi lepas kerja .. hmm .. lemme rephrase.. lepas 15 jam bekerja sebenarnya.. on the way balik, a friend of mine called.. ajak singgah di OldTown White Coffee. Kitorang pun convoy ler berdua.. ke OldTown White Coffee, Jalan Yap Kwan Seng. Dari tersangkut kat traffic jam, baik duk rehat minum kopi dulu kan...?





Kitorang order makanan ni... sedap.. lagipun perut lapar..



Dan seperti biasa, 100 Cold. Aduhai... so irresistable! Sedap giler.. This is our favourite drink. Masing-masing kalau datang OldTown Whitecoffee ni.. mesti order minuman ni. So.. we makan and minum and lepak-lepak. Borak-borak. Pasal kerja. Pasal study. Pasal life. Borak punya borak.. kami tak sedar yang sebenarnya dah 3 jam duduk kat sana. Lepas minum 1 1/2 gelas 100Cold & segelas ice water setiap sorang, barulah kami gerak balik.


Then sampai rumah, aku text kawan aku tu. Nak say thank you sebab dia belanja.

Aku : Thanks for the dinner. Had a great time.

Kawan aku : That is not dinner. It's ur lunch.

Lerrr......!! Aku memang dah terlupa yang sebenarnya tadi aku tak lunch! Sibuk sangat.. sampai lupa nak lunch. Cuma tadi sempat curi masa setengah jam for my nap (tidur letak kepala kat meja & berbantalkan lengan). Mmm.. kalo cukup 6 bulan keje teruk camni.. mau kurus agaknya kan? Hiks!


Salam kasih.


p/s: gambar-gambar dari google image.


4 comments:

linn said...

Dan seperti biasa, 100 Cold. Aduhai... so irresistable! Sedap giler.. This is our favourite drink <--- "our" tu means u ngan i ke babe? hikssss.

SeptemberSebelas said...

Lin baby...

Oh yeah? Ur favourite too? I tot ours is love Java Chip Frappucino?Oh yes baby.. I miss u 2..! Hiks!


*larikkkkkkkkkkkkkkkkkk

kajangmalinakoldtownjugak said...

blank!!!!

*hanya tahu teh ice je..
opss!!! silap tulis lak...

SeptemberSebelas said...

Kajangmali,

Jom try kopi 100 cold. Kat sana pun ada teh ice.. tapi tak pernah try.