Monday, October 13, 2008

Salesperson?

TehAis lagi...


Nampak macam staff2 direct selling Gores&Menang tengah lunch aje kan? Takpun macam salesperson jual kereta. Baju sama kaler ala2 pakai uniform. Nasib baik waiter tu tak tanya "Dari kompeni mana, ni?" Hehehe. Esok rasa nak pakai kaler biru pulak.. Jom! :-)


Salam kasih.

6 comments:

CikTipah said...

unipom2 ni sensitip okey. tetiba sentip!

jom jom ni ajak semua reader ke org2 tertentu sajork uols?

mek hari2 pun pakai baju kaler birew. maklumla peberet kaler (ye ke). semua baju nak biru. boleh gitu? hiksss

SeptemberSebelas said...

ciktipah,

lupa pulak uols ada uniform. untung pe.. ada uniform, tak perlu pening kepala pikir esok nak pakai baju apa..

eh.. iols kan suka birew.. ;)

kajangmalilunchmeehungoreng said...

gambar cik sept11 dan teman uols sedang lunch ker ni?...

lunch???? tapi mana food nye? nampak cam drink dan tisu je atas meja tu kan????

SeptemberSebelas said...

kajangmali,

ingatkan nak lunch sama, tapi temanku lunch masa meeting tadi. tak best makan sensorang.. so, i tapau je.. :-)

Zuer said...

len kali makan jer...buat aper makan sorang kat umah dan bawak balik tuk tapau.. tak best... kalau teman kak dib dah makan...kak dib makan jer...biar teman kak dib terliur tengok kak dib makan !!! biler dier terliur mesti dier akan join sekali...!!! tak gitu ?

SeptemberSebelas said...

zuer,

orang lelaki memang camtu yek?? mesti temanku ketawa sorang baca komen zuer nih..