Wednesday, October 8, 2008

Petang & Malam


Petang tadi,
Sampai kat rumah
Aku sedih...

Tadi masa keluar dinner
Aku cuba amik gambar sendiri
Dan inilah hasilnya...

Kata seorang kawan,
"You dah selalu sangat menangis 2-3 bulan ni.. "
Yang benarnya aku sedih..
Sebab aku tak nak kehilangan lagi...

Mudah-mudahan
Esok hari
Aku akan tersenyum kembali


Salam kasih.

4 comments:

CikTipah said...

InsyaAllah....aminnnn

kajangmalicumaberkancilmerah said...

*saya rasa semua benda (ALL) yang kita ada/milik atas dunia ni kita hanya pinjam je kan...

istilah 'hak milik kekal' cam kat geran rumah tu rasanya bohong je tu...

*saya nak kena latihkan diri...bersyukur dgn apa yang ada dan redha dgn apa yang ditarikbalik...not easy to practise these things. tulis je senang kan....nak accept mmmmmmmmm....ntah

SeptemberSebelas said...

ciktipah,


Amin... terima kasih.

SeptemberSebelas said...

kajangmali,

Agreed.

Saya sangat menghargai apa yang saya ada sekarang. Cuma semalam saya bayangkan, what would happen to me, kalau tiba2 apa yang saya ada sekarang ni hilang..