Saturday, October 11, 2008

Open House


My sis and I dapat jemputan Rumah Terbuka dari our bestfren. Ciktipah pun dapat jemputan, tapi sebab berada di luar kawasan dan keperluan untuk kembali ke sekolah, dia tak dapat datang. Tini pun dapat jemputan, katanya dia datang dengan kawan.

Sesat okay..!! Payah jugak nak cari rumah dia ni. Adoila... Kononnya budget boleh sampai dalam masa setengah jam, akhirnya dah sejam baru sampai.. Terus ke Pool Terrace. Salam2 tuan rumah & family terus ngadap makanan. Tapi tetap kontrol.. makan sikit je sebab tak sihat. Bahaya...!

Yang seronoknya pergi open hse bestfren aku ni, macam pergi gathering/reunion. Jumpa balik member2 yang susah nak dekat tapi jauh. Masing2 dekat KL, tapi, nak jumpa susah sekali. Cuma time2 macam ni jer yang dapat berjumpa balik. Bertanya khabar, bergosip segala! Huhu..


Me & Dafi. Jumpa setahun sekali masa raya je.


Kalo ada Dafi, mesti ada orang kuat Dafinates Ray, Amy (aka. Mak Lampu hehehehe.. sorry Amy, tapi kalau kat blog kan nama Mak Lampu lagi femes.. hehe) and Megat. Pun jumpa setahun sekali jugak. Bila tiba hari raya.. Mak Lampu tak bertugas malam tu, sebab tu gambar gelap uols! Hehe.


Ryzal pun ada jugak..

Sherry Ibrahim, my sis, me, Tini and Farina.
Farina kata, Sherry ni model & pelakon cerita Renjis.
Aku baru tau malam tu.. :-)

Dah berbulan2 dah depa ni kahwin, tapi masa open house tu barulah sampai hadiah wedding kepada empunya hadiah. Dah lama dah duk parking kat rumah aku. Ada je aral melintang pukang yang sebabkan hadiah ni tak sampai2 ke tangan pengantin hingga ke hari open house ini. Ciktipah, pengantin suka hadiah kita uols! Memang diperlukan katanya..!


Dapat hadiah birthday dari tuan rumah. Cookie jar cantik yang dipenuhi Ferrero Roche. Terima kasih my bestfriend&wife. Love it! Makin bersemangat ler aku.. hahaha. Dikna mesti happy giler bila tengok isi cookie jar ni nanti.


Salam kasih.

6 comments:

Zuer said...

bukan dikna jer suka tengok cokelat tu...Zuer pun nak

CikTipah said...

motippp tuan umah coverina muka ngan tangan sajork. tak ajak dikna sekali ke gi sana uols?

SeptemberSebelas said...

zuer..

okay.. tunggu senin nanti ye!

SeptemberSebelas said...

ciktipah,

tuanrumah yang glamer ittew takmo mukanya keluar blog katanya..

kajangmaliberayakatmydinje said...

wahhh sonoknye beraya sakan....nak ituttttt...

SeptemberSebelas said...

kajangmali,

kalo nak ikut kena tunggu next year..!