Tuesday, November 25, 2008

Cerita Mandi



Lepas kerja tadi, bawak Kure2 mandi kat tempat mandi kereta di Kg Baru. Jauh betul melencongnya untuk pi mandikan kereta kan? Sebabnya? Aku terlajak cikTipah... terlajak kata boleh gak mintak maaf.. Kalau terlajak driving.. mana bleh reverse dah.. silap2 langgar keta belakang..!

Ceritanya begini...biasanya lepas waktu kerja aku akan pergi ke ofis Temanku untuk lunch sama-sama. Sebabkan dah biasa.. aku pun dengan selamba dan dalam keadaan tak sedar diri drive ke arah ofis Temanku.. Sampai kat area IJN tu.. baru aku tersedar.. Temanku sekarang ni berada di luar KL!!!! Ya Ampunnn!!!!! Apa lagi.... aku pun gelak sorang2 sambil tepuk dahi! Hahahaha. Kure2 pun terus melencong ke area Kg.Baru.. dan singgah di tempat mandi kereta ni..



Kira cepat jugak mandikan kereta kat sini... nasib baik sempat sampai kat rumah sebelum hujan lebat tadi.. Kalau tidak, tak pasal-pasal Kure2 ni kotor semula.. Tapi, bila Kure2 ni dah mandi.. makin jelas pulak nampaknya parut2 di badan Kure2 nih... Nak kena buat plastic surgery ni.. Sian Kure2..


Salam kasih.

4 comments:

Zuer said...

ya ampun...Semoga..dirahmati Allah...
ada kener mengene ker..hehhe

ciktipah said...

terlajak driving jadik laa mcm haku yg mengambil masa sejam stgh nak ke ikea hehe.

nok keta ku dah berbulan2 tak cuci. asik ujan je mcm membazir lak. biar dia mandi ujan sajork!

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Amin.... :-)

SeptemberSebelas said...

CikTipah,

Keta uols ittew perlu gak dihantar ke SPA sekali sekala nok.. nanti kat KL ni kita bawak keta kita gi SPA ye...