Saturday, November 29, 2008

Nyanyi Time!


Nyanyi time again on Friday after office. Kali ini kami pergi berempat, KakLin, Ana, Fara & I.. kemudian auntie KakLin, join sekali. Tujuannya, nak meneman Ana yang mencari lagu apa yang sesuai dinyanyikan bagi RHB Idol bulan depan. Dan juga, mencari lagu yang sesuai untuk February event. Sebab tu dalam list lagu2 di bawah ini, ada banyak lagu2 lama..


Tapau KFC untuk lunch hari tu.


... and complementary fruit platter for us..

... and kuih kapit that kakLin bought from the supermarket downstairs.


Aku telah menjadi pembuka gelanggang dengan menyumbangkan dua lagu. Lepas geram!!!! Sebabnya.. stresss woooo!!!!! November ni memang sangat-sangat menguji kesabaran...! Bila dah nyanyi dua lagu tu.. lega rasanya...! Pueh ati den!!!!


Fara menenangkan kembali keadaan. She has a very beautiful voice. Tak caya? Hmm.. nanti ye... Ana sibuk pilih lagu masa Fara nyanyi. And the rest were amazed by Fara's voice. Semua orang terpaku pakis. Tak caya?? Hmmm..nanti ye....


Align CenterAna melayan perasaan dengan lagu Remember Me This Way by Jordan Hill.


Reaching the highest pitch! Hehehe.. Sukati ko ler dik oi....

KakLin and her auntie, Ms. Anggerik.


Kami yang gembira..!!!


Love this pic! Peace uols!

We had a great time nyanyi-nyanyi. Yang menariknya bila kerja di odd hours ini adalah happy hournya bermula di waktu awal petang. Jadi, tak perlu risau balik lambat ataupun traffic jam. Tak sangka ramai penghibur di ofis aku nih.. Dah tak perlu risau nak cari artis untuk majlis Febuari nanti. Resident artis pun cukup berbakat.. :-)


video

Fara in action. Told ya, she got a beautiful voice, kan?


Salam kasih.


8 comments:

Josh said...

Amboiiiiii!!!! nyanyi sakan!

SeptemberSebelas said...

Josh,

Hehehe.. happy hours time!! :-)

Zuer said...

x sangka plak..Fara sedap suara dier...maner Ana nyer suara plak?

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Sora Ana simpan untuk RHB Idol.. tunggu!!!!!

ciktipah said...

cer siarkan sket video utk lagu no 6 tu? mcm tau jer sapa nyanyi.

SeptemberSebelas said...

cikTipah...

sapa? mana? bagaimana? bila? kenapa?

kajangmalinyanyisambilshowerje said...

lorrrr no wonder laaa kl asyik ujan lately hehehe....

adibah said...

kajangmali

elok gak ujan ni kan... sejuk sikit rasanya...