Sunday, November 23, 2008

Jawab CikTipah lagi....

Ya Ampun..!! Kok banyak banget tag ini yahh... lumayan nih... Aku sudah bingung mikirin gimana mau jawapin tag ini.. Apa2 pun.. makasih ya CikTipah atas segala soalan2 dari kamu ini. Aku usaha sedaya upaya aku untuk jawapin taggin kamu ini yahh.. Jawapannya gini dong...


1. What is the relationship of you and him/her?

A friend of mine. We were so close, virtually.

2. Your 5 impressions towards him/her
  1. Smart
  2. Caring
  3. Naughty... hehe
  4. Loving
  5. Inspiring
3. The most memorable things he/she had done for you.

Most memorable, hmm.. texted my sis all day long, asking about my condition when I was admitted in ICU back in 2006.

4. The most memorable things he/she have said to you?

".. Bcoz u r among the jigsaw pieces who fills the empty spaces.."

5. If he/she become your lover, you will...

nah... it won't happened..

6. If he/she become your enemy, you will...

be empty...

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on...

nothing..

8. If he/she become your enemy, the reason is...

he wanted to.

9. The most desirable thing to do on him/her is?

talk & talk & talk... As I said, we're 'virtually' close fren. We never talk to each other. Weird huh?

10. The overall impression of him/her is...

.. the best 'virtual' friend ever..

11. How do you think the people around you will feel about you?

I have no idea... what say u, CikTipah? Zuer?

12. The character of you for yourself is?

Patient. Aku seorang yang sangat bersabar dengan apa sahaja yang berlaku... kalau ikutkan hati dan amarah... Tuhan saja yang tahu.. Tapi harus diingat.. sabarku masih ada batasnya..!

13. On contrary, the character you hate of yourself is?

oh... how can i hate myself??

14. The most ideal person that you wanna be is?

No one is perfect in this world. The main thing here is being yourself. I'm happy being myself.

15. For the people who likes you, say something about them.

I like you too.. please come again! Hahahaha


Notes: Been thinking about Kaymin the whole day. Where have u been, Kaymin? Hope that you're okay.. I'm so worried... Kat Malaysia ni kan macam2 dah jadi. Risau gak aku... titiba2 senyap je... Hidup lagi ke tidak Kaymin nih.... Aduhai...Where are u, babe?

CikTipah.. aku stop sampai question 15 jer lah ya... kira pass la jugak kan kalo campur dengan carry mark yang dah sedia ada...! Gittew..


Salam kasih.


6 comments:

kajangmaliteringatlobbybank said...

monin salam....terima kasih for the ice, fuhhh berpeluh dahi teringat bumper gen2 merah ishh ishhh

SeptemberSebelas said...

Kajangmali,

Takpa.. kan dah kata sorry in advance kat owner kereta tu.. :-)

ciktipah said...

syabbas bete syabbas!!!kerna menjwb tag haku. tp nok carry mark mmg pas, utk nak dpt gred yg tinggi kena abiskan semua soklan. tak gitu?

aku nak wat komen ulang dan ulang mcm blog sebelah kt sini leh ker?

ciktipah said...

tp pe kes lak ngan komen uold berdua ngan kajang mali kt atas ni? tak paham aku. takde rasanye dlm soklan tag ni kan.

SeptemberSebelas said...

Ciktipah,

takper noks.. takmo markah yang bagus banget.. sekadar ala2 je.. sebab tak paper ni tak effect GCPA pun.. Gittew!!!

SeptemberSebelas said...

Ciktipah,

Takper noks.. asalkan mek paham soalannyer... kan.. hiks!