Monday, November 3, 2008

Sidang Pagi

Di sinilah tempat aku & teman2 ofis bersarapan pagi. Tempat bersidang pagi. Nampak lengang je kan... Sebabnya, time ni, cafe ni baru bukak. Belum pun 7.30 pagi. Disebabkan waktu break kami bermula 7.15 pagi sampai 7.45 pagi, time2 ginilah kami beramai2 satu rombongan CikKiah dan satu lagi rombongan CikMamat ke cafe untuk menjamu selera.



Makanannya ala2 biasa je. Typical Malaysian breakfast dishes. Roti canai, nasi lemak, kuih, teh tarik, teh ais etc.. Janji boleh alas perut sampai ke tengahari.



Yang paling menarik tentang cafe ni adalah permandangannya yang sesuai untuk merehatkan mata. Boleh nampak Royal Selangor Golf Club. Sayup2 kalau line clear, boleh nampak Genting Highlands. Sangat sesuai untuk stress therapy. Rombongan Cik Mamat takda dalam gambar ye... sebab depa duk kat smoking area. Tempat kitorang untuk non-smokers.


Inilah tempat kami bersidang setiap pagi...


Salam kasih.

4 comments:

Zuer said...

maner pic zuer...tak der pun

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Kan rombongan CikMamat duk kat dalam smoking area.. len kali amik gambar rombongan CikMamat pulak ye... :)

kajangmalikesejukkanhujan said...

ketua sidang rombongan cikkiah yang pakai baju oren tu iye? hehe menarik nih hehe...

apa-apa pun selamat bersidang..

SeptemberSebelas said...

Kajangmali,

Hehe.. jom join! :-)