Thursday, November 13, 2008

Reunion Nite

Reunion Diner
Tarikh : 08112008
Lokasi : Tribes, Holiday Inn, Kuching.




Selepas 17 tahun, kami bertemu semula. Its good to see everyone. Most of us, still look the same. Masing-masing awet muda... :-)


MC of the nite, Mona & Azaz. Azaz was my classmate back in 1991. He is now in RTM Kuching as a Deejay. I dunno that Mona is in RHB till i received an email from her. Oh.. what a small small world. Well done guys!



We were entertained by our in-house artists.. Aidel & Azrul singing Ronan Keating "When u say nothing at all".


Our winning Transformer Mummy a.k.a Pian. Aku tak cam Pian ni.. till dia tunjuk tag dia kat aku. Imej yang sangat berbeza berbanding semasa di kampus dulu. Dulu sempoi je.. tapi sekarang ni lebih metrosexual look. :-)


My first roomates Ismeza and Imelda. Melda yang ajar aku bahasa Sarawak 17 tahun yang lalu. Dan sampei kinek tok.. kamek masih boleh kelakar Sarawak ko... :-) Aduhai.. rindunya saat-saat di kampus dulu..


Mona & I


Ima, Isz, myself and Munirah


Myself, Aidel, Ima & Isz


Myself, Melda & Isz


James Reis, myself and Haris Tidan. We were classmates 17 years ago..


The ladies..


We agreed that this is the best photo of the night. Kenagan terindah...


Yus, Isz, Mazalina & Ima.


Ucapan terima kasih tak terhingga untuk Mr. Chairperson; Scott & semua AJK yang terlibat. Terharu rasanya dapat bertemu mata dengan teman2 lama. Ada yang dah jauh berubah dan ada yang masih seperti dulu. InsyaAllah, the next reunion i.e. next year will be in Miri, Sarawak. Yeay!


Salam kasih.

2 comments:

linn said...

noks,

ni dah kebetulan asik cite pasal kenangan itu kenangan ini segala ni kan, apa kata uols scan gambar2 kenangan masa kt itmcs tew dan tunjukkan muka kwn, dan uols yg vody duluew ala2 model gittew tu kt blog nih.

bernas kan? kan? kan?

SeptemberSebelas said...

noks,


hiks! malewww la mek noks! ;-)

malew...tapi mau... gittew!