Wednesday, November 19, 2008

Hadiah Dari Su


Terima hadiah dari Ticer (Teacher) Su tadi. Kreatif dan rajin sungguh Su ni.. Blog Su pun semakin meriah.. Jom.. kita singgah di www.suzanalelawatty.blogspot.com. Design ni bukan saja menarik.. aku juga suka pada kata-kata yang ada dalam gambar ini..

Kerana durian berduri mengandugi isi yang lazat...
Manggis pahit manis isinya..
Mawar berduri harum baunya..
Sesuatu itu kadangkala nampak tak indah dipandang mata.. tapi pada hakikatnya sangat indah, jika dipandang dengan hati dan naluri.. Terima kasih Su sekali lagi.. Sayang Su selalu!! Muahs! :-)


Salam kasih.

6 comments:

su said...

kak...ape juga mslh yg mhimpit ketika ini pasti ade jln penyelesaian....setiap ujian dr Allah ade hikmahnye...su hrp kak bersabar byk2 ye...syg kak juga.... :*

SeptemberSebelas said...

Su,

Terima kasih Su. InsyaAllah, akak mencuba sedaya upaya untuk bertahan.

Dah ler Temanku jauh.. kalo dia dekat, ada juga tempat mengadu.

*sigh*

(Su managed to see my deleted entry...)

Zuer said...

su...zuer nak gak !!!!

su said...

hehe...musti zuer xbukak email ek! su ade bg kat zuer jugak....hikhik!


kak su dah TAG akak! saje kacau2 akak!su tgh bowing nih!huhuhu


zuer pon dah kene tag ngan su! hehehehe

SeptemberSebelas said...

Su,

ye ler agaknyer.. dia tak check email..

tag ye? hehehehe.. nanti akak gi intip ye..

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Pi check email!