Sunday, November 23, 2008

Red Red Red



Perkara paling penting sebelum balik adalah posing sana sini. Oleh kerana dikelilingi oleh DSLR yang canggih manggih... Deng, my kamera pada mulanya merajuk.. takmo on langsung!!! Aduhai... lepas dibelek2, dipujuk2 barulah Deng nak berfungsi... sib baik!!! Alhamdulillah..



Wahdi, Pinky, AbgBear, Bro. Hazman (TT) & me. Aku kenal Pinky dari blog Tukangtaip. Sama-sama borak2 di tagboard TT. Masa tu aku belum ada blog lagi.. Sekarang ni.. borak di blog masing2, di YM. Hmm.. gosipp.. gosip... pst.. pst.. pst...! Hiks! Tell you... its not easy being us. Pinky & I are having similar situation.. tapi takpa.. biarlah apa orang nak kata.. yang penting.. kita happy!!! Kan Pinky....! :-)



TT, me & Dr. Syuk. Aku dah lama nampak Dr.Syuk back in August, when my sis was admitted in CRW, HUKM. But, masa tu aku tak tau pun yang he's a blogger. Tapi.. masa jumpa tu muka familiar "wajahnya pernah kulihat.. tapi di mana ya...." hehe. Rupanya aku pernah blog hopping ke blog dia dari blog Pinky. Wat a small world.. Nice to meet u again, Dr. Syuk! :-)



Yang paling banyak posing malam tu.. hehe. Wahdi, AbgBear & TT. Bang.. kenapa asyik duk blakang je bang... hehehe :-D



Pinky... walaupun penat.. tapi masih sempat posing.. had a great time! Thanks for treat, Pinky.


AbgBear in action..! Apron tu souvenir dari Pinky.. AbgBear suka sangat bila dapat apron tu.. terus dipakainya.. hehehe. AbgBear pesan "Lain kali kalo amik gambar jangan dari tepi!!" hehehehe!!


Pinky with her "magic plastic bag"..! Macam2 ada.. full of souvenirs for everyone. Dah macam Santa Claus dah... Dah lah semua pakai merah.. hehehe.. Thank you so much, Pinky.


Love it..! Pinku... thank youuuuuu!!!!!


Ad, dapat HAKA dari Pinky. Dah practise ke dik?
Ka Mate! Ka Mate! Ka Ora! Ka Ora!-D


Gambar ramai-ramai..! Yeay..!



Punya ler lama kami lepak di Samuri Sate, Kajang ni sampai ayam habis, mee pun habis.. Eekekeke! Again, terima kasih Pinky..! Terima kasih daun keladi.. ada rezeki jumpa lagi!


Salam kasih.

4 comments:

Josh said...

Ooo GOSHhh!!!

Apa yang abg cakap tu memang betul, jangan amik gambar dari tepi! Just look at my tummy kat gambar 3rd last tu..

Aiyoooo... ;-P

SeptemberSebelas said...

Josh,

Sexy maaa.... ;-). Kawan i kata, that's the sign of prosperity..! Hehe

syukur said...

Hi Dib....glad that night we met as friends and bloggers... tak la met as doctor and patient/relatives....ha ha ha.
Anyway..memang i ingat lagi treating your sis..hopefully she is getting better now..

SeptemberSebelas said...

Hi Syuk,

Yeah.. what a small world, kan? Alhamdulillah.. she's getting better.