Friday, November 28, 2008

The Lucky One!


Dah ada pemenang untuk visitor ke 10,000 ....!!!!
Congratulations to Zuer!! Tak caya?? Check out this entry..!
Tahniah.. nantikan hadiahnya ye..


Salam kasih.

4 comments:

Syam said...

ala mana aci nih..orang depan dia yang dapat...uhuksss...tapi i dapat 10007...james bond lagi boley kira tak hehehehehe...kak dib...jom xchange link

SeptemberSebelas said...

Syam, bukan orang depan.. tapi orang kat belakang. Bila kat blakang.. KakDib tak nampak. Tak perasan pun Zuer dapat 10K tu. Tengok2 dah ada dalam entry blog dia.Selamat postage charges! Hehe.

Zuer said...

apa lah abg syam nie? Aci kat India lah...hahaha..takut lah nak gi Mumbai, India...ada oarng bunuh2. macam Ada duit nak gi India? Nak g bandung pun tak lepas !!!

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Boss approve ke cuti nak gi Bandung bulan 2 nanti tu? Tengah keadaan dunia tak tenang ni.. pi rehat2 kat Pulau Perhentian lagi best!


Syam,

Jom!Xchange link.