Sunday, November 23, 2008

Red for Pinky

Event : Pinky "Meet-the-Fren" session
Venue : Satay Hj. Samuri, Kajang
Date : 22 Nov 2008


Temanya warna merah. Semuanya merah!! Tetamu Pinky adalah teman2 bloggersnya yang hebat-hebat belaka.. rasa segan pulak aku.. Tapi semuanya best!!! Friendly...! Very happening!! Gelak tak hengat... especially bila tengok gelagat Abg Bear yang sentiasa happy-go-lucky! Hehehe.


Budlee, Pinky & Josh. Semuanya jumpa for the 1st time.. Nice meeting u guys. Budlee yang diberi kepercayaan oleh Pinky untuk set the event. Thank you, Budlee. Nanti ada rezeki, jumpa u guys lagi ya..!

Pinky, Josh, Dr. Syuk & Wahdi


Makan & borak & gelak & posing

... dan makan & borak & gelak & posing


Pinky's younger sis, DikLa.

Macam-macam ada malam tu... satay ayam, satay daging, satay rusa, satay hati, kiwi fruit fresh from NZ, chocolate yang sangat marvellous & kapkek. Seronok dapat jumpa teman2 bloggers buat kali pertama. Dan juga jumpa dengan adik pinky, Dikla & her partner, & kawan2 Pinky, Miss Shah & err.. yang lagi sorang tu.. terlupa nama ler.. maaf ye.. :-) Thanks Pinky sebab adakan Meet-The-Fren session ni... Harap2 boleh jumpa everyone again.. suatu hari nanti..! Had a great time!


Salam kasih.

4 comments:

:: NbC :: said...

merah = meriah..!

u guys mmg bestlah..!

SeptemberSebelas said...

Pinky,

Thanks for the treat ya.. :-)

Nice meeting you..!

Suhaila said...

akak..bestnya kapkek tuu..yg nk tergelaknya ada "dikla 2".hhehehe..best jumpa akak..nnti mai kedah k.. ;)

SeptemberSebelas said...

Hi DikLa,

Selamat datang..

Akak tak sempat nak tanya kat Pinky nama cikAbang DikLa. Tu yang letak DikLa2 tu.. hehehe. Best dapat jumpa dgn semua!! Nanti jumpa lagi ye.. :-)