Saturday, November 15, 2008

SPICK @ Chalet Rimba Jinbara - Part I

Sarapan Pagi




Hari ni SPICK Outing Day di Chalet Rimba Jinbara. Acara pertama adalah sarapan pagi. We were served with Nasi Lemak Sotong. Sedap jugak. Kena isi perut dulu sebelum trekking. Kalo tak nanti takda energy nak jalan panjat bukit turun bukit.


Kak Eza, Wati & Mas.. enjoying their Nasi Lemak Sotong.


Nora showing off donut.. not J-Co Donut or Big Apple Donut, but Donut Kemensah that she bought on her way to Chalet Rimba Jinbara.


Lepak-lepak before trekking. CikYeop tak leh join trekking sebab baru je lepas buat bypass tahun 2007. Berani nak suruh dia gi trekking?? Nanti tak pasal-pasal je kena rescue 991!!


Pre-Trekking


Get ready with all the trekking equipment! Stokin.. Check! Insect repellent.. Check! Towel kecik.. Check! Mineral water.. Check!





Sebelum trekking, semua peserta diberi sedikit briefing oleh En. Zul (yang baju merah). The do and dont. Lepas briefing, buat sedikit senaman untuk memanaskan badan. Time stretching ni, aku memang suka nyorok belakang-belakang.. sebab sesapa yang duk depan En. Zul mesti jadi bahan lawak dia.. Hiks!


Salam kasih.

2 comments:

Zuer said...

ermmm Momok tu memang selalu mcm tu...kelucahan dier buat kami ketawa....Kita minum dulu.....!!!

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Nasib baik dia tak kata.. "keselamatan terjamin.. kehormatan belum tentu" Haahahahahaha!