Wednesday, November 12, 2008

Jumpa Kawan Lama


Balik dari ITMCS, kami ke Holiday Inn , Kuching untuk lunch dengan Scott. Scott is the chairperson of our Reunion Nite. Nasib baik kami dapat ihsan Abg. Rakawi untuk guna kenderaan dia. Alhamdulillah.. Terima kasih daun keladi..


Scott & I

Imah, Isz and Scott

Scott yang banyak berusaha mencari kawan-kawan lama melalui Facebook, Myspace, Friendster & blog. Thanks to the internet :-) Banyak rintangan sebenarnya yang Scott dan AJK Reunion Nite yang lain perlu hadapi nak memastikan projek ni berjalan lancar. Biasalah. Cabaran dan rintangan. Semuanya dapat diatasi, Alhamdulillah.


Scott had Kuey Teow Goreng Kering

This is Imah's


Isz and I ordered this

After lunch, pokpek sana sini, gossipin, updating info etc.. we went to RHB Simpang Tiga to meet Kak Has. Lama juga tak jumpa KakHas, rasanya 15 tahun macam tu. Kak Has was our senior in ITMCS. And she used to lepak in our room at nite, especially on weekend after dating with Abg. Kebar who is now her hubby.



Sebagai kenangan terindah



Kemudian ke Green Road untuk bertemu dengan Mag. She's now a real estate agent. Kaya wooo... :-) Dah 15 tahun rasanya tak jumpa dia. Semakin hari semakin vouge lah you, mama.. :-)
Kami berborak diselang seli dengan gelak ketawa, mengingatkan kembali zaman di kolej dulu. Macam-macam cerita yang dikongsi dan digilap balik kenangannya..


Nanti aku sambung lagi ya... banyak lagi ni...


Salam kasih.

4 comments:

su said...

sronoknye kak...su pon tgh usaha mcari kawan2 su...hrp2 suatu ari nanti berjumpa jugak...huhu

kajangmalirindunakjejakkawansekolahkebangsaandulu said...

surely ciksept11 sgt happy jumpa kekawan lama tapi setelah jumpa kekawan lama tu....jgn lak lupa kawan2 baru dan hilang minat nak mencari kawan baru lak ye..

tak gitteww Zuer?..

SeptemberSebelas said...

Su,

Memang seronok Su.. rasa muda 17 tahun..! Cubalah cari Su.. insyaAllah boleh jumpa. Terutamanya dari Facebook.

SeptemberSebelas said...

Kajangmali,

Jumpa kawan lama seronoknya, mengenang kembali memori terindah dulu2..

Kawan baru pula.. membina memori dan kenangan terindah..