Wednesday, November 19, 2008

Jawab Tag Su Pulak..

Ada tag dari Ticer Su pulak..


What were you doing 5 years ago?
Kerja di department sekrang ini dan part-time study (e-PJJ) di UiTM Shah Alam
.
What were the 5 things on your to do list today?

Aku takda to-do-list. Tapi 5 perkara yang aku buat adalah:
1. Bangun kul 4.30am dan kul 5.25am dah sampai office
2. Kerja sampai 12.30pm.

3. Pergi 'merisik' dgn boss dan 2 orang ofismate

4. Update blog & blog hopping

5. Masak untuk dinner. Masak apa ye.. mai tengok sat...



Masak lomak cili api tolo ayam (maleh nak poi boli tolo itik) ngan belimbing buluh..! Yummy!!
.

What are the snacks that you enjoy?
Biskut letak butter pastu cicah ngan air.. Enak banget dehh!
.

What are 5 things that you do if you were bilionaire?
Soalan ni pernah jawab dalam tag dulu-dulu....

What 5 jobs you've had?
1. Kerja tolong arwah ayah berniaga gerai makan bila time cuti semester
2. Kerja yang sama seperti no. 1, tapi bila dah grad dari ITM
3. DCB Bank staff..doing branch operations.

4. RHB Bank staff.. in HQ
5. Sama seperti no. 4..

Who are 5 person you want to tag?
Sesiapa yang nak jawab tag ni.. silakan ye...


Yang bestnya.. masa nak copy soalan ni dari blog Su.. ternampak sesuatu..! Su tulis kat counter sesapa yang jadi 10,000 visitor boleh printscreen. Bila nampak angka 10000 terus try printscreen tapi tak leh. Plan B needed! Aku amik kamera & snap screen & email kat Su. Yeay! Yeay! Yeay! :-)





Salam kasih.



10 comments:

su said...

hahaha! tahniah kah!

datang2 la slalu ke blog su ye!

mekaseh sbb sporting jwb tag su di waktu sibuk bekerja! tahniah skali lagik!


nantikan hadiah dr su yer!hehe!

su said...

erkkk lapor!

mintak lauk sket!hehehe!

SeptemberSebelas said...

Su.. terima kasih bebanyak.. kebetulan su.. rezeki ujan2 nih.. Alhamdulillah..


Nak lauk? amik la sikit... podeh tawww! :-)

Zuer said...

su apa hadiah dier? nak lah gak...~~~

su said...

rahsia la zuer...hehe...hadiah utk sape dpt tgkap no 10000 dlm blog su....zuer tunggu ptandingan lain ek...hehehe



( kak, tgk email! su wat banner utk akak dan ade bg pict skali!)

hehehehe..

su said...

kak...yg podeh tu la makanan su! hahhaa!

SeptemberSebelas said...

Zuer,

Nak hadiah eh??? Tunggu!!!!! Hiks!

SeptemberSebelas said...

Su,

Tima kasih Su.. nanti akak check email akak ye.. :-)

ciktipah said...

nak adiah gak!!!!! hahhaa.

apsal ko takmo tag aku ni nok? kann siap mintak lagi. padahal zuer pun dah tag. ada 3 tag blom berjwb ooo.

SeptemberSebelas said...

CikTipah,

Kan zuer dah tag ko.. kira aku wakilkan dia je boleh gittew?