Tuesday, March 24, 2009

Adoiiiii... Ops!!

Ingat tak entry ini? Ini adalah sedutan lemak entry itu...
"Sambil meng'spa'kan diri tadi, kawan aku suggest untuk aku amik Slimming Package.. yang harganya.. errr.. dah nak dekat separuh gaji aku yang seciput nihh! Packagenya agak menarik.. Satu sessi ambik masa 2 jam setengah seminggu sekali untuk dua setengah bulan (10 session). Hmm.. ni kena fikir banyak banyak banyak kali nih."


Dan KM telah memberi komen.. KM said...

"harga package mahal mana pun belum tentu berkesan menurunkan berat badan dan mengekalkan berat yang sesuai, kalau tidak, takkan ada orang kaya besauuu kan. kalau berjaya pun mungkin masa program tu berjalan je, stop program...mendadak dadak balik hehe..

Healthy food, anyone?
the best thing is amalkan healthy eating sepanjang hidup dan pengambilan jumlah energy yang sesuai dgn jantina, umur, aktiviti harian kita. google je healthy eating ..bersepah info"


Opsss!!!! Kan dah kena bebel....padan muka aku..! Huhuhu... I'm sorryyyyy!!!!!! Nanti nak interview KM tentang healthy eating or maybe on the myth of dieting. Boleh ye, KM?


p/s: Photos from google image.


Salam kasih.

6 comments:

ciktipah said...

haha tatawwww...dah kena bebel.

kalo mek yg hambek program tu, kalo kurus pown bukan sb program, tp sb tak makan sb takdak duit dah. bistu duit dah pegi ke siming siming bagai tuh.

khannnn...

adibah said...

ciktipah,

betul..betul..betul!!! huhu

Ad said...

wah..kene bebel baru nak insapp yerrr

zino said...

slimming tu gimmik je.. tak ada jalan mudah nak menyelimkan badan ni.. selain pemakanan yg betul senaman juga penting.. biar kelori yg berlebihan tu di bakar bukan tersimpan dalam lipatan hehe..

segala nya perlu ada komitmen dan kesungguahn.. adibah boleh!!!!

adibah said...

Ad,

Syyyyyyy!!! Jangan la bagi pecah rahsia... ekekekkekekeke...

adibah said...

Zino,

KM mesti senyum meleret-leret sambil angguk2 kepala tanda setuju ngan zino ni tau.!!

Aduhai.. kena bebel lagi!! huhuhuhu