Thursday, March 5, 2009

Singgah Sokmo!


Tiap kali ke JB, tiap kali sebelum balik KL, CikTipah & aku mesti singgah ke Singgah Selalu nih.. Macam yang tertulis di entry blog CikTipah, hari Ahad tu ramai yang datang menyinggah kat sini sebab ada event HotFM. Artis2 pun ramai gak yang makan kat SinggahSelalu nih.. Kat belakang meja kitorang ada ler, artis perempuan hot (sebab gosipnyer ittew) terkipas2 kepanasan..! Lawak pulak aku nengok.. Ate ngape kome gi duduk kat area tak berbumbung di waktu tongahari, tongahpaneh?? Memanglah mendidih kepanasan beb!! Ish ish ish..





Gambar ni bukan aku copy dari blog CikTipah, tapi gambar lunch aku hari tu. Macam sama je kan?? Memang sama pun menunya... Siput sedut. Aku rasa kalo couple berchenta pergi berdating kan.. especially on the first date.. confirm tak akan ambik Gulai Siput Sedut nih.. ! Cuba tengok molot masing2 kalo makan siput sedut nih... monconggggg je... huduh occay.. !!! Hahahaha.

Makanan kat SinggahSokmo ini sedap.. cuma agak sentap menunggu minuman. Aku tunggu Lai Chee Kang seperti menunggu durian gugur. Lama giler...!!! CikTipah pulak tunggu air Teh-O-Ais (teh o ais okay.. bukannya mintak Iceblended Kapucino) seperti menunggu bulan jatuh ke riba. Sampai ke hari ini.. minuman tu tak sampai2 kat cikTipah. (Ko maseh menunggu lagi ke, nok?? ekekekkekek).

Len kali.. kena pakai glamer2 ala2 artis, pakai spek itam mata lalat pehtu kita pose kipas2 kepanasan! Gerenti minuman cepat sampai!! Hehehehe.


Salam kasih.

4 comments:

Mr PenyuBiru said...

belum pernah singgah sini lagi.cam happening jerk.

adibah said...

PenyuBiru,

Memang happening.. macam2 ada..!

cokolat said...

nak sifut sedotttt!!!!

adibah said...

Cok,

Sedap kan??? Siput sedut kat SinggahSelalu tu.. podeh!!!! Sangat podeh!!! Dan sangat sodap!!!