Sunday, March 1, 2009

Spa Lagi..


Aku dapat mesej di "Dinding" Facebook yang berbunyi;

"Nok, kat spa mak nie ade promotion ... couple package cuma 199 jer utk 2org.. body massage.. cepat sebelum terlambat promasi valentine.. tak kira pompuan atau laki"

Tudia.. mesej yang sangat sesuai..... sesuai dengan rasa tak sedap badan lepas demam segala, dan aku telah berjaya terpengaruh untuk ke spa itu. Ini kali yang kedua aku ke sana dan aku request Tini jugak yang buat treatment untuk aku. Disebabkan aku pergi sorang (kawan2 opis yang aku ajak suma tak dapat nak teman aku), aku amik package yang lain.




Ada macam2 package yang Spa ni tawarkan. Kalo nak dapat info lebih lanjut boleh call number yang ada dalam gambar tu. Spa Villamay ni terletak di Seksyen 7 Shah Alam, dekat dengan kediaman rasmi Menteri Besar Selangor. Silalah....


Salam kasih.

4 comments:

KM-:) said...

camna erk rupa dlm spa tu? penah masuk seumur idup pung

cokolat said...

bestnyerrrrrrrrr....
mesti relax je rasakan?

adibah said...

KM, nak tengok rupa boleh klik kat link entry bulan 12 tu..

Jom!

adibah said...

Cok, memang relax giler... ! Pampered diri sendiri..