Sunday, March 22, 2009

Boleh Menang Ni..

Seperti biasa, aku hanya dengar konsert AF7 sambil mata mengadap laptop. Kecuali untuk sorang peserta AF7 ni.




".. kau yang paling cute sekali.. yang paling muda sekali aku rasa... tapi energy engkau yang paling besar sekali.. " - AdlinAmanRamli
"... Hafiz represent the current trend sekarang... " - Edri Hashim


"..saya rasa dekat hati saya la dik.." - Edri Hashim

".. sebab character macam ni payah nak dicari dalam penyanyi-penyanyi kita.." - AdlinAmanRamli

Found this at youtube.




Tengok pada persembahan, tengok pada sorakan penonton, boleh jadi PuteraSMS dia nih. Boleh menang nya tok ko... nang nya pandey berlagu!


Kata cikTipah, bila tengok Hafiz-AF7 ni, teringat pulak kat Guy Sebastian Australian Idol tu.. Sama ke? Sama tang mana tu?? Tataw...! Hiks!


Hafiz-AF7. Gambar dari www.murai.com.my

Apa-apapun kita tengok je lah ye.. lagi beberapa minggu je ni.. Dan agaknya sekarang ni dah ada yang mula pasang strategi sambil tekan-tekan calculator dan tidur senyum termimpi-mimpi ye..

Menang nya tok kelak rasa kamek..! Sik cayak kah? Hehe.


Salam kasih.

18 comments:

ciktipah said...

dah tentu2 sama tang rambut dulu hiks. pastu agak2 sama tang sora dia kot. haaaa camtu.

syareena said...

wa... peminat hafiz ye....

mmg suara die bestkan?

zino said...

ya ke.. tak pernah tengok AF ni lagi hehe

kueh bakar said...

afundi ker kak?hehehe

adibah said...

ciktipah,

ooo.. camtu yek..? ;-)

adibah said...

syareena,

tak minat lah.. cuma tengok gaya, dia boleh nyanyi & boleh menang (kalau tengok dari 2 konsert ni..)

saya lebih minat tengok, 'after-the-event' show.. bila mereka ni dah di dunia realiti. :-)


syareena, singgah selalu ya...

adibah said...

Zino,

takyah tengok AF, cari kat youtube je.. :-)

adibah said...

kuehbakar,

ish.. dok ler... tak AFUNDI pung! hehe

cokolat said...

aku suka gak rambut hafiz tu..
tp rambut yazid lagi best!

adibah said...

Cok,

Welkam bek!! Hehe.. ye.. rambut yazid macam sultan melaka dalam citer PGL. :-)

AD said...

lepas baca entry ni terus cari u tube..

err..bolehlaa..tp karakter permulaan ala2 aji indonesia idol

adibah said...

Ad,

Ye.. trend masa kini.. :-)

Ana Ali said...

aku jarang2 tgk AF sekarang..pesal eks? so no komen..ehhe

Lyn Yusoff said...

cam bleh menang je si Hafiz ni..
suara pun best...
vote jgn tak vote..
hehehehe :)

adibah said...

Ana,

Aku pun tak minat gak. Sebab cuma dengar sambil ngadap laptop... Cuba ko dengar budak ni nyanyi.. better than the rest.

adibah said...

Lyn,

Hehehe. lyn vote ye? :-)

KM said...

kalau nak banding level kekerintingan rambut Hafiz-AF7 ni dgn kekerintingan rambut Guy Sebastian Australian Idol tu, cam 'anak murid dgn sifu' je kan? kena improve lagik tu

adibah said...

KM,

Mmm.. style dia lain sikit.. Takyah improve rambut.. improve performance wise lagi bagus kan?