Sunday, March 15, 2009

Celaru


Had "milo talk" last nite. Masih tak berminat nak dinner. So, order milo untuk alas perut. Order teh nanti takut sakit perut angin pulak. Lama milo ni terbiar separuh gelas macam tu. Nasib baik ada yang volunteer untuk habiskannya... Kemudian, disambung dengan 2 gelas air suam dikongsi. Screen besar kat restaurant duk tayang Cerekarama TV3. Aku suka lagu latar untuk cerekarama, Dygta - Kerana Aku Sayang Kamu yang dulu pernah aku jadikan entry.

Tak berapa ramai customer kat restoran tu. Agaknya, kalau dipasangnya Konsert AF7 ataupun MU vs. Liverpool malam tadi, mungkin restoran itu akan full-house. Liverpool menang besar semalam. Kalaulah arwah ayah masih ada.. mesti dialah salah sorang yang paling happy sekali.

Entry ni nak cerita pasal milo talk ke? pasal gerai ke? pasal liverpool ke? atau pasal lagu? Ntah.. aku pun tak tau.. Bercelaru.


Salam kasih.

6 comments:

ciktipah said...

restoran mamak mana yg tak ramai org ni nok? di kejiranan uols kah?

adibah said...

ciktipah,

Kat satu kedai tomyam kat cheras. bukan di kawasan kejiranan. bukan di restoran mamak.

kueh bakar said...

tjuk n3 ni..'bercelaru'

KM said...

tiga lah air suam..ops..

adibah said...

KuehBakar,

Bila bercelaru... tajuk pun bercelaru.

adibah said...

KM

Ye ke? Kira!