Saturday, March 7, 2009

Hot Shower, Susu Suam


Persoalan dalam entry ini dah terjawab. Mula-mula sangat saspen. Cuma result untuk satu paper je yang dah ready. Yang lagi satu belum ready sebab ada masalah teknikal sikit. First half of the result, aku rasa sangat berdebar-debar. Result yang tak berapa menarik.

Aduh...! Rasa macam nyawa di hujung pedang, macam telur di hujung tanduk. Akhirnya, bila keluar the final result, Alhamdulillah.. hasilnya lebih baik dari semester yang lepas. Harapnya semester akan datang ini juga, akan lebih baik dari yang sebelumnya, InsyaAllah.

Dah beberapa hari aku tak boleh tidur malam. Cuma tidur 2-3 jam sahaja sebab risau. Macam malam semalam, aku tidur dari jam 8 -12 malam. Kemudian berjaga hingga ke saat ini.


Photo dari google image

Mudah-mudahan dapat tidur nyenyak malam ni, InsyaAllah. Kata orang kalau nak tidur nyenyak, sebelum tidur, mandi hot shower dan minum susu suam. Ye ke? Mmm.. nak trylah malam ni..


Salam kasih.


p/s: Esok sekolah dari pagi sampai lewat petang! huhu

10 comments:

cokolat said...

huhuhu...
sian ko....
nak berjaya bukan senangkan?
apapun... gud luck utk ko!

adibah said...

cok, tima kasih!! betul cok.. kecut perut dibuatnya.. kalo 44 kali kecut perut mau slim aku! ekekekkee

kueh bakar said...

gudluck kak dibbb...

umar_skyscooter said...

aslkm,hai,wonderful blog,erm nk ajak tuan rumah atau sesape je dtg ke kenduri blog sye ni di http://chipmunk18.blogspot.com ,n jgn lupe linkkn kad jmptn blog sye ni yer,...bye

adibah said...

kuehbakar,

tima kasih KuehBakar..

adibah said...

umar,

thank you.. thank you.. singgah lagi ye.. :-)

ciktipah said...

wah...wahhh...kena amik kelas tuisyen ngan uols laa pasnih. haku tak amik2 lg paper nih camno.

adibah said...

linn ehhh!! silapp!! ciktipah...

ye.. sila.. sila.. kalo nak ajaran sesat.. silaaa!!! ehehehhe

KM-:) said...

tahniah, teruskan...

adibah said...

KM,

Terima kasih..