Monday, June 1, 2009

Dugaan Lagi..


Dalam beberapa hari lagi, aku ada Final Exam untuk semester ini.. Aku tak dapat cuti, sebab sekarang ni cuti sekolah, ramai yang amik cuti.. So.. sambil aku keje.. aku curi2 study.




Masalahnya.. cuaca sekarang ni selalu mendung.. Aku tak suka dengan perubahan drastik yang berlaku. Kenapa benda-benda ni semua nak jadi bila aku nak final exam?? Tak boleh ke jadi masa aku cuti nanti. Buatlah masa 3 minggu semester break nanti... Biar ribut taufan, tsunami atau apa sekalipun.. aku redha.




Salam kasih.

14 comments:

:: NbC :: said...

Dibah,

idup kan x thrill tanpa dugaan, make us wiser.

knowing u, i know u can handle it.

adibah said...

Pinky,

Thank you.

patungcendana said...

cubaan....

ini phone numbr aku...0129323082

ini ym aku... patungcendana

next time aku gi kl atau kau datang kuantan, kita jumpa ok...

good luck 4 your exam... :-)

adibah said...

patungcendana,

terima kasih.. aku pujuk diri, katakan pada diri sendiri yang aku kuat.. sebab kalau aku tak kuat, aku x kan diduga macam ni..

Thanks again :-)

ciktipah said...

apa kes kl asik ujan je nih?

ZULKIFLI MOHAMED said...

Salam Adibah,

selamat tempuhi "Final Exam" dengan secemerlang yang mungkin ...

Hazey said...

Dibah

Hidup memang penuh dgn segala dugaan... tabah dan sabar ya..

kiki said...

Fuh, curi2 study....

adibah said...

ciktipah,

entah lah... mungkin perubahan cuaca global, agaknya? *sigh

adibah said...

Zulkefli,

Amin... terima kasih..

adibah said...

Hazey,

thank you.. insyaAllah..

adibah said...

kiki,

terpaksa curi-curi .. bukan mencuri :-)

noorana said...

WHY ARE YOU AFRAID OF THE CHANGES THAT IS BOUND TO HAPPEN SOONER OR LATER KAN.. BETTER SOONER THAN LATER. Jgn jadikan itu satu alasan dearie..

p/s:cuba memahami yer..

adibah said...

Ana,

its not that i'm afraid.., just let me finish with my final exam thingy.. then can SHOOT me!!