Friday, June 19, 2009

Nak Pergi Kursus

gambar cilok dari blog yang ini.. mahap ye...ekekeke


Hujung bulan ni, aku nak berkursus. Dua hari. Ada orang kata, kursus tu boring. Ada orang kata, hari ke2 lebih menarik dari hari pertama. Aku tetap nak attend jugak.. Lagipun ada orang, setuju nak tolong hantar dan amik aku dari kursus. Penting kursus nih.... Kalau tak attend, tak leh naik pangkat. Hahaha...



Salam kasih.

18 comments:

sitekateki | dD said...

kak dib kursus kat maner?
mesti best kan...dD suka gi kursus2 nie...

ciktipah said...

huihhh...pegi kursus buat show cause letter gak ke nok? isk iskkkk.

Ana Ali said...

kalau 2 hari kursus kahwin lah tuh..hahaha..weekend kan..pesal tak ajak aku skali ehhehe

adibah said...

DD cayang,

kakdib kursus kat KL je.. dua hari.. kalo luar KL dapat gak merasa duk hotel kan..:-)

adibah said...

ciktipah,

aku cari gambar kursus semua tak cantek nok... semuanya takbest.. gambar uols gak yang best..! huhuhu

adibah said...

Ana,

mana ada weekend? hujung bulan cheq!! hehe

::@FiQ said...

harus pegi yer muhamad adif...
nnti x naik pngkat..
lelap mate je boring2 tuhh ahahhahahah

adibah said...

afiq,

yang paling penting adalah...

KEBERKATANNNNNNNNNNNNN!!!!!!! hiks!

miss b said...

macam dah pegi je kursus 2hari tu tau.. confirm naik pangkat!

adibah said...

miss b,


insyaAllah.. :-)

arep said...

kursus la best. leh jejalan.. makan pree

adibah said...

arep,

ye.. best.. part makan free tu paling best! ekekeke

:: NbC :: said...

Dibah,
part paling best time kursus = makan.
pastu zzzzz

adibah said...

Pinky,

hahahahaha.. mana leh zzzzz masa kursus.. nanti kantoi! :-)

edzlin007 said...

semoga naik pangkat. amin. :D selamat berkursus

adibah said...

edzlin,

Amin...... Terima kasih.. :)

FARA said...

betui2..saya bab kursus ni mmg suka sgt. selain dr mkn free, tak yah tension kerja kat ofis tu, boleh relax. apa... kursus kawin saja yang ada 2 hari, kursus lain tak boleh 2 hari ka ? semoga berjaya cik sept 11..

adibah said...

Fara,

insyaAllah... thank you :)