Thursday, June 18, 2009

Sembang Dengan Kawan

Beberapa jam tadi, semasa chat di YM


Kawan: nok mek pegi XXX aritu
Kawan: anak datuk yg handle XXXX itu sgt suwit

Kawan: tp sayangnya sgt muda

Aku: sapakah ittew?
Aku: brapa muda nok?
Kawan: seploh tahun muda

Aku: boleh la tu nok..
Aku: uols kan baru 29
Aku: huhuhu
Kawan: gilo mek 29 katanye
Kawan: mek adalah 27 laaa
<-- 27?? dan orang suwitt ittew adalah 17?? Musykil!!!
Kawan: 1st day mek tak heran sgt dia

Kawan: 2nd day tu mek terpandang dia ropanye yg baca doa

Kawan: sejuk ati mek





Aku: huhuhuhuhu
Aku: doa makan kah nok?


Kawan: doa pas semayang subuh laaa
Kawan: pak dia imamkan semua

Kawan: then dia baca doa

Kawan: gitu

Aku: owh....
Aku: suwit cemana nok?


Kawan: muka dia ada ala2 xxxxxxx

Aku: nok.. mek nak letak kat entry blog mek percakapan kita ini yeww....

Kawan: ko jgn gilo!

Aku: nama tidak disertakan
Aku: no worries

Kawan: isk iskkkkk
Kawan: konfem org tak tau yea nok?

Kawan: kalo org tau malu woooo



Aku: orang tak tau



Sambung bercerita lagi.....



Kawan: ada akak sorang kt kusus tu kabo suh mek ngorat dia
Kawan: mek kata laa ingat haku rita rudaini?

Kawan: solid molid


Aku: apa lagi nok... hahahahahahahahaha




Kawan: takda arrrr
Kawan: suka tgk muka dia aja

Kawan: tu pun pas dgr dia baca doa

Kawan: ekekekeke





Aku: sedap tak sora dia nok?
Aku: mesti muslimah sejati jadinya ko kan nok kan?
Aku: aminnn.....

Kawan: ekekekeke

(aku rasa kawan aku ni gelak sipu2.. ekekeke)


Sometimes, kita tak perasan kehadiran seseorang itu, sehingga ada sesuatu yang dianggap 'miracle' terjadi. Kadangkala, keistimewaan seorang itu, tak terlihat dari mata kasar.. tapi dapat dilihat dari hati kecil tersentuh.


Kata orang Cinta Itu Buta... tapi adakah Cinta Itu Juga Tidak Pandai Hitung Usia? Hehe..




Salam kasih.

10 comments:

edzlin007 said...

janji bahagia. amin

azzah husna said...

salam akak.
lama dah follow ur blog, tetapi malu utk berkata2. hari nih baru terasa nak keluar dari bwh tempurung nih.. salam kenal akak...
boleh saya add ur link?
thanx...salam

adibah said...

edzlin007,

amin.... :-)

adibah said...

salam azzah,

jangan la malu-malu ye.... salam kenal.. singgah selalu ya..


nanti akak link kat blog azzah juga occay! :-)

::@FiQ said...

i speechless!
hehheheehhe
*cinta itu memeningkan kepale.....opsss

adibah said...

afiq,

aku teringat kata2 kawan .."cinta yang paling setia adalah cinta pada MAKANAN!!" hahahaha

azzah husna said...

thanx sis....

adibah said...

azzah.. ur welcome :-)

ciktipah said...

alaaa apa ada pd usia. ramai je kwn aku sekarang kuar ngan bf muda dr dia. ok jerr apa. ada yg dah kawin pun.

*pstt psttt..sapa kwn uols ni nok. ym sket kt aku :p.

adibah said...

ciktipah,

seronoknya diorang bahagia, kan?

kawan mek ni?? ko chat ke ngan pompuan?? hahahahah :P