Monday, June 8, 2009

Miracle

Something happened last nite. Something that i would say a "miracle".





There can be miracles
When you believe
Though hope is frail
It's hard to kill
Who knows what miracles
You can achieve
When you believe
Somehow you will
You will when you believe




p/s: aku juga hadapi 'sleepless nite' malam tadi sebenarnya... setelah terfikir tentang keagungan Allah, tentang percaturanNya tentang ketentuanNya... Allah itu Maha Mengetahui, Maha Pengasih lagi Maha Penyayang..



Salam kasih.

10 comments:

ciktipah said...

aku pun kenot slip mlm smlm nok. dah azan subuh mata stil terkebil2 lg. dpt lena sejam je before gi opis.

adibah said...

ciktipah,

r u okay darling? ko jangan drive sambil tido pulak..

Ana Ali said...

tidurlah wahai permaisuri...

adibah said...

Ana,

:-)

FARA said...

semalam cek pun satu family tak leh nak lena.... panas sgt ! pe ofis sambung lena kat ofis... nasib baiklah ada kawan2 yang memahami, depa biaq ja cek lena.. tp kalau cik sept 11 tak boleh nak tidoq jugak, minumlah white coffee mesti lena.. zzz..zz..zzz..zz...

adibah said...

fara,

awak tu kan posa.. sebab tu kitorang bagi chance awak take a nap tadi...

white coffee? takmo! takmo! :P

zino said...

semalam tidur lena sebab penat le kot hehe

patungcendana said...

aku tido kat depan tv semalam ...hehehe...

re:...nak lagukan syair tu?...erk...aku boleh main gitar sebagai background, tapi kau syairkan...ok?...:-)

adibah said...

zino,

penat memandu ya... saya tak tidur sangat.. hati tak keruan.. hehe

adibah said...

patungcendana,

best tau, tidur depan tv yang masih on. hehe. kadang2 aku pun buat macam tu.

kalau aku syairkan.. tak pasal2 nanti ribut taufan di Kuantan! Hehe