Monday, June 15, 2009

Slamat Ulangtahun


Happy Birthday to you..

Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Yusry
Happy Birthday to you....


*tepuk! tepuk! tepuk!



Gambar masa Fun In The Sun kat PanPac Pangkor. Lebih gelak ketawa dari menarik tali. Tapi.. boleh menang okay..!! Ekekeke.. Ekslusif.. eksklusif.. eh cemana eja EXCLUSIVE dalam bahasa Melayu yek?? Ha.. exclusice nih.. 9 tahun lepas.. hahaha..masih ko hengat kenangan ini CikTipah??

Posing kepenatan lepas tarik tali.. seronoknyer zaman muda remaja dulu.. hahaha. Edzlin, pergi tak masa FunInTheSun nih?? Gambar ni ingatkan aku kat member2 lama, yang hilang ntah ke mana.. dah lost contact dah.. Kalau korang tersinggah ke blog aku.. keep in touch ya.. email ada.. facebook ada... ym pun ada..



This is one of their songs, yang dah lama aku tak dengar.. one of my favs.. *lagu ini untuk 'dia'..








Enjoy the video ya..



Salam kasih.

14 comments:

sitekateki | dD said...

amboi kak dibah...
malatop yer pic zaman dulu2 tu ...

adibah said...

DD,

heheheh... mana ada malatop Dd..biasa2 sajork!! huhu

zino said...

selamat hari lahir utk yusry tu juga.. hehe

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

years back, i loveeeeeeeeeeee KRU. tapi skrg dorg dh tua, kak. hehehe

kalau la norman tu nak kat saya, alangkah gumbiranyaaa... =).

adibah said...

Zino,

selamat.. selamat.. :-)

adibah said...

Hazerin,

nanti akak kabo kat norman eh...

*eh... nanti takdak orang marah ka? sat gi abih akak kena hambat !! :-)

h4ni3 said...

tajuk entri ini mengingatkan saya kepada lagu 'selamat ulang tahun sayang..' sape nyanyi ek? imran ajmain eh? owhh.. sungguh tidak suka lagu ittew. hihihi

adibah said...

hanie,

ye... saya pung tak suka lagu ittew..!! hehe

edzlin007 said...

erk! ada pegi...tp tak ingat pun korang...(sebenarnya saya mmg pelupa, dah tak brape ingat..yg ingat best tak hengat... LOL)


ahhh...yussrryy....ingat time tu, dia keje rajin mummy nye je

edzlin007 said...

tertinggal lak, rajin tel mummy. sorry.

h4ni3 said...

kak mimi.. camno nak masukkan video from youtube kat blog eh?

adibah said...

gi kat youtube, copy embed code paste dalam new entry.. then.. taraaaaa ready dah.. :-)

adibah said...

edzlin,

hehehe.. best kan?? memang relax. beach pun cantik sangat!!!! huhu...

adibah said...

edzlin,

masa balik edzlin satu bas dengan siapa? time balik dulu kakDib satu bas dengan edry :)