Tuesday, June 2, 2009

Konsert Lelaki Ini


Tadi bila aku check FB, aku terima event invitation. Konsert Lelaki Ini Anuar Zain di Istana Budaya.


1st(Wednesday) & 2nd (Thursday) of July... rasanya time ni free.. lagipun class belum start lagi..

Harga tiket.. RM25, RM80, RM180, RM200, RM250.. dapat beli yang RM80 pun okay gak rasanya...

Dah beberapa show dia yang aku miss disebabkan aral yang melintang... ada aku tulis tentang ini di blog.

Should think about it.. tapi nak ngajak sapa ye... ada sesiapa nak date dengan aku ikut tak? CikTipah, jom lah!!




Salam kasih.


20 comments:

ciktipah said...

harus di blok jadwal gwe nih. harap2 takde apa2. tp kalo show artis indo aku selalu miss & ada hal laa. apa kes nih?

h4ni3 said...

nak ikut.. nak ikut.. hehe

adibah said...

ciktipah,

jom...! ajak wanie sekali occay..!

adibah said...

hanie,

nak ikut boleh.. Jom!! tapi kena mintak Daddy tolong Mummy babysit budak2 kat rumah. :-)

kueh bakar said...

mak tak minat anuar zin nyahhh...
auwwwwwwwww

zino said...

book yg 250 tu nak juga joint hehe

miss b said...

Owh tidak!!!! suka nye! suka nye! suka nye! tolong la amik autograph kalo gi!

adibah said...

kuehbakar,

Aku baru jer nak ajak kau dating gi Istana Budaya! *kecewa... :-(



hiks!

adibah said...

zino nak tiket 250? sila.. sila..
kitorang nak tiket 80 dah cukup.. hehe

adibah said...

miss b,

jom! tell mr.B u'll be going with me. mesti dia bagi.. hehehe

miss b said...

aduyai.. kalo mr B dat i'll b going w u, sure approve nye. malangnye, mengikut kalender, from 28th june smp ke 4th july ada event la pulak.. sob..sob..!! >_<

adibah said...

miss b,

siannya... next time aja, bah... :-)

noorana said...

ikutttttttttttt..sajer nak try layan anuar zain nih yer

edzlin007 said...

wow! ini harus ibu saya pegi. peminat fanatik anuar zain katanya. (saya suka suaranya, tp mudah menguap kalo byk lagu balada je)

::@FiQ said...

saye sgguh x bape nak minat dgn beliau..tpi kot depan mate...

abg nuar..nak mik gambe bley?*

adibah said...

noorana,

hey.. u alreadi in the list lah beb..! insyaAllah jadik ye..

adibah said...

edzlin,

mmm gimme 5 dgn mama edzlin.. !

adibah said...

afiq,

akak kalo tengok dia perform live... rasa macam dalam dewan tu, akak berdua je ngan dia.. gittew..!

FARA said...

kalau susah2 sgt, ajak la saya yang sangat2 diperlukan dlm konsert tu, tapi belanjalah.... beli la tiket yang tak mahal punya... cuma rm250 jaa....

adibah said...

Fara,

RM250?? Blanja RM2.50 bleh lah.. :-)