Saturday, June 13, 2009

Ke Sg. Congkak


Bawak Dikna gi mandi kat Kem Herba, Sg. Congkak. Lama dah tak jumpa Dikna, seminggu dia di Kelantan, jumpa Mokteh yang balik dari Texas (oh yes.. she's H1N1 negatif.. alhamdulillah). Masak nasi lemak dengan sambal tumis udang untuk bawak makan berkelah. Sodap...!! Gambar takdek.. tak sempat nak amik dah abes dah.... huhu

Dikna kalo dah dapat swimming.. dia ingat swimming kat pool agaknya.. nasib baik takda batu..bahaya dik...!! Kali ni aku tak join sekali.. hiks! Segan...Sebab ada event kat Kem Herba.. ramai jadi tukang tengok nanti... huhu!




Saya sudah pandai posing!!


Saya posing lagi!!


Lama jugak dia berendam. Dekat 4 jam jugak kitorang spend masa kat sini.. Next time nak bawak tikar terbang.. boleh golek2 relax2 kat tepi sungai.. hehehe.. *wink2.



Salam kasih.

14 comments:

patungcendana said...

la...tak bawak tikar ke...:-)

re:...klasik....

hehehe....kira kau la yang paling gigih kat situ...:-D

adibah said...

patungcendana,

aku lupa...! excited yang melampau nak gi Sg. Congkak. Hehe..

ciktipah said...

Next time nak bawak tikar terbang.. boleh golek2 relax2 kat tepi sungai.. hehehe.. *wink2. <--apakah maksudnya disitu?

zino said...

tak berendam sama ke rugi rugi hehe

edzlin007 said...

huhu baca blog malam2 buat ku lapar je...sambal tumis udang...

adibah said...

ciktipah,

maksudnya boleh relax2 macam kat tepi swimming pool uols!!! hehe

adibah said...

zino,

tak berendam.. sebab kat sana ada event, jadi ada ramai orang.. segan ler..

adibah said...

edzlin,

sambal tumis udang.. bangcik's favourite kan? :-)

edzlin007 said...

haha. a'ah

adibah said...

edzlin,

hehehehe :-)

miss b said...

wah.. wah.. girang btol cik adik tuh mandi.. jeles.. jeles..

so unfortunate, we missed ur appearance @kem herba last saturday by 30 secs la! ekekeke..

adibah said...

miss b,

she's so excited to see her new sisters (urself & Bursah). But.. nasib baik lambat.. or else.. huhuhuhu!!! *wink2

miss b said...

yes.. d 'or else...' la we missed! aduyai.. ekekekeke!

adibah said...

miss b,

Ekekekek.. syyyyyyy!!