Saturday, June 27, 2009

Hawtt!! Hawttt!!


Malam tadi, keluar dinner dengan Hazman aka Tukangtaip & adik. Patutnya nak keluar petang.. tapi.. pikir2 baik keluar lepas Maghrib, selesaikan tugas dulu, baru selesa nak keluar.. Parking kat Pavilion & roger2 tanya lokasi, katanya diorang ada di Sg. Wang, TT nak beli phone baru, Arena by LG. Aku pun gigih laaa eksesais secara solo dari Pavilion ke Sg. Wang.. boepoloh gak ketiak acik!! Hehe..


Sessi bergaya bersama phone baru..
Dua kotak?
Ye.. memang beli dua..


Lepas membayar dan bergaya (hiks!) terus gerak ke Pavilion. Kononnya depa nak nengok citer "Drag Me To Hell" .. disebabkan tak sempat.. depa kensel.. Lagipun sian kot tinggal aku sensorang jer nanti... TT ajak sekali.. "yes or no" katanya.. aku terus kata "takmolah.." Idok ler aku nak nengok citer hantu... kan CikTipah kan??Takut..!!!! Hehe..



Baru separuh perjalanan.. aku jerit "Wait...! Wait!!". Depa memula heran kenapa.. adakah kasut tercicir??? Owh..tidak.. aku suh tunggu semata2 untuk bergambar... Hehe.. aku keluarkan kamera.. posing lagi...!! Posing depan Lot10. Rasanya seumur idup, ini 1st time posing kat situ.. (pernah ke kita posing kat sini, CikTipah??.. aku tak ingat lah...) Aku tak tau naper aku suka benor ngan gambar ni.. Hehehehe... (Fara.. sila jangan jeles.. huhu)


Hawt!!! Hawt!!!!

Teruskan perjalanan... titiba dengar kecoh2.. ding dong sana sini.. rupa2nya ada kebakaran kecik kat luar Pavilion. Billboard dia terbakar... eh.. billboard ke namanya neh?? Suasana agak kelam kabut gak.. Aku nampak staffs Pavilion tengah sibuk menyiram air kat arah tu.. ala2 menyiram pokok bunga jer aku nengok air tu.. nampak pressure air tu agak slow..


Pun posing jugak... sampai pejam2 mata... Hahahaha.. takpalah.. janji heppi!! hehehe. Bukan senang nak amik gambar ber'bekgraun' kebakaran cenggini.. Hawt!! Hawttt!!


Carik cafe yang ada tempat cucuk wayar.. sebab nak charge Arena itter.. Sampai kat cafe.. posing lagi...!!! Ish ish ish.. TT sangat teruja dengan phone baru.... Duk ralit belek Arena.. Aku tumpang posing jer la.. huhu...


Hawttt!! Hawttt!!

Balik dari Pavilion.. aku ikut satu jalan nih... aku tengok gelagat orang.. aku tengok kehidupan yang 'aktif' di malam hari.. Tak berani nak keluar kamera.. tak pasal2 nanti kena hempuk padan muka....!! Takpa.. mungkin satu hari nanti.. aku buat entrynya ye...

Anyway, to Hazman aka TT & adik.. thank you for spending time together.. Really had fun last nite.. *hugs! Nanti sambung entry.. bab makan2 minum2 lum citer lagi nih... ;-)



Salam kasih.

6 comments:

+h.a.z.e.r.i.n+ said...

ehem ehem kak.

hensem la..meh sni no fon. hahaha

adibah said...

Reen,

Hahahaha.. notti!!

edzlin007 said...

waahhh...henpon....henpon...henpon...

:D mata tertumpu pd handphone je, tak ingat dah background ke ape

adibah said...

edzlin,

memang best!! :)

farayassir said...

best laaaa... kalau dapat hp free lagi best !!! tak jeles laaa. waaaaaaaaa............

adibah said...

fara,

awat kui 12.15am masih lum tidoq? :-)