Sunday, June 14, 2009

Melompat Lebih Tinggi

Love this pic.. hehe


Melompat Lebih Tinggi - Sheila On 7

Kita berlari dan terus 'kan bernyanyi
Kita buka lebar pelukan mentari
Bila ku terjatuh nanti
Kau siap mengangkat aku lebih tinggi

Seperti pedih yang telah kita bagi
Layaknya luka yang telah terubati
Bila kita jatuh nanti
Kita siap tuk melompat lebih tinggi

Bersama kita bagai hutan dan hujan
Aku ada kerana kau telah tercipta

Ku petik bintang
Untuk kau simpan
Cahayanya tenang
Berikan kau perlindungan
Sebagai pengingat teman
Juga sebagai jawapan
Semua tentangan

Sebelum waktu memisahkan detikku, detikmu
Sebelum dewasa menua memisahkan kita
Degupan jantung kita akan selalu serirama
Bila kau rindu aku



Salam kasih.


p/s: jom kita lompat sama-sama...! ekeke

10 comments:

zino said...

hati2 make sure lepas lompat tu jatuh balik ke tanah hehe jangan tersangkut kat mana mana hehe

patungcendana said...

jom!!!!!! :-D

adibah said...

zino,

kalau tersangkut 'hati' macamana? huhuhuhuhu. Lompat kena hati2.. nak jatuh pun kena hati2.. takut nanti jatuh berdebab!!! sakit ...

adibah said...

patungcendana,

jom!!! :)

edzlin007 said...

jom. lompat si katak lompat.... eh2, salah lagu la pulak

adibah said...

edzlin,

hehehe.. lagu tu tak sesuai untuk kangaroo.. :-)

FARA said...

nak lompat jugak !!! happy niiiii jom sis sept 11, kita lompat sama2 mengikut maklumat dlm majalah wanita, bila kita lompat banyak2 kita boleh menurunkan berat badan kita.. tapiiii cik sept 11 tak yah kurus2 tau, mcm ni comel sgt... org lelaki tak suka pompuan yang kurus2 sgt, tak best !!!!!

adibah said...

fara

hahahaha.. pandai lah hang!! jom lompat jom!!

Ana Ali said...

lompat si katak lompat, lompat lah tinggi2 yer...

adibah said...

Ana,

katak tak best.. ni lompat kangaroo.. lagi best.. ! haha