Friday, June 5, 2009

Nak Hug..!


Penatnya.. Tadi ada exam dari 8.15pm ke 11.15pm. Statistic. Aduh.. soalan yang sangat-sangat-sangat mencabar. Dari jam 10am tadi, aku di kampus.. dan 13 3/4 jam lepas tu, barulah aku sampai di rumah semula.

Esok ... err. maksud aku lagi 5 jam lagi, aku akan ada di ofis semula, dan after kerja, akan ke library kampus semula. Dah janji dengan Ida, untuk study Business Law sama2. Aku nak pujuk Ida untuk cerita pasal Business Law kat aku esok.. biar aku mudah ingat.. tentang Contract Act.. Offer.. Acceptance.., Missrepresentation.. Presumption.. Negligence.. Mareva Injunction.. Anton Pillar Order etc.. Aku payah nak ingat kes2 .. patutnya A v. B, aku buatkan B v. E.. abih lintang pukang jadinya.. Sabtu ni ada paper lagi...!!!! lepas tu boleh gi dating!!!!!!!


Aku penat.. I need a hug.. mesti hilang rasa tension, kan?



Salam kasih.


p/s: u.. u baik tak....? u cubalah klik2 kat iklan2 kat blog i ni... banyak info leh dapat tau.. cubalah klik.. iye..betul.... u .... u lah.... u la yang i maksudkan... sapa lagi.... u klik ye.... tengkiu u.... :-)


8 comments:

zino said...

dulu ada juga belajar pasal law ni sikit2. poning palo hehe

good luck

Ana Ali said...

nak bear hug ker, small hug heheh

kueh bakar said...

meh sini nak hug
kak oi..aku tgh nyanyi lagu hero ni..

adibah said...

zino,

poning kan?? poning sebab nak ingat kes.. hehe

adibah said...

Ana,

apa2 hug pun boleh.. janji hug.. warm&tight hug.. bestnya... hmmm

adibah said...

kuehbakar,

lagu Hero? akak takmo yang karaoke.. gwe mau unplugged ya.. kayak pengamen gittew..

FARA said...

mai sini fara nak hug !!!! kesiannya... lain kali kalau tak mau letih study ngan letih kerja, minum banyak2 white coffeeeeee.. hua..hua..

adibah said...

Fara,

hahahahahaha.. chaittt!!!!